ARBEQUINA OLIJFOLIE EARLY HARVEST EVOO VAN VEA

THE JANE extra Vergine Olive Oil uit Lleida (Catalonië, Spanje) van vroeg geplukte Arbequina olijfjes. Smaak is zacht fruitig, met tonen van amandel en eikeltjes, klein bittertje en pepertje. Deze editie is speciaal ontwikkeld voor het sterrenrestaurant T

€ 18,50
INFORMATIE

Deze Arbequina extra vergine olijfolie is speciaal voor restaurant The Jane in Antwerpen (2-sterren Michelin) gebotteld. Chef en mede-eigenaar Nick Bril heeft deze olijfolie uitgekozen om te gebruiken aan tafel bij het brood. En daar zijn wij en Gerard Veá natuurlijk best een beetje trots op.

De olie heeft de karakteristieke kenmerken van een Arbequina olie: medium fruitig, amandeltonen, een zacht bittertje en een medium pepertje in de ‘finish’. Goed in balans met delicate gerechten. En heel lekker dus met een stukje brood.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »