2-SERVISCHE BALSAMICO BLAUWEBESSENAZIJN, 250ML

Zorgt voor een frisse smaaktoevoeging in vinaigrette, gesprenkeld over salades en groenten en in combinatie met koudgeperste olie. Ook een mooie smaakversterker in soepen, sausen en velerlei groenten- en vleesgerechten. Verrassend lekker bij ijs en desser

€ 9,00
INFORMATIE

Blauwe bessenazijn is gemaakt van het sap van biologisch blauwe bessen, dat op natuurlijke wijze in houten vaten fermenteert. Door toevoeging van een kleine hoeveelheid biologisch blauwe bessen- en appel concentraat, verkregen op een zeer lage verdampingstemperatuur, wordt een extra smaak- en gezondheidsfactor toegevoegd. Dit is een fruitige azijn voor meervoudig gebruik.

Blauwe bessen kunnen een goede uitwerking hebben op hart- en bloedvaten. Door een grote hoeveelheid aan antioxidanten kan het vetophoping (cholesterol) in de bloedvaten verminderen, waardoor een verbeterde bloedsomloop ontstaat. Antioxidanten werken bovendien ontstekingsremmend en beschermen tegen ziek worden.

Biologische blauwe bessen zijn de gezonde basis voor deze azijn.
Rijk aan antioxidanten en vitamine C.

Gebruik: In vinaigrette over salade, in soepen, sausen en andere gerechten.

Balsamico Fruitazijn is heerlijk als frisse fruitige drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, als gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Voedingswaarden per 100g:
eiwitten 0,05g;
vetten 0g;
koohydraten 4,79g.
energie 19,4Kcal (81kJ).

Zonder cholesterol en conserveringsmiddelen.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »