2-SERVISCHE BALSAMICO FRAMBOZENAZIJN , 250ML BIOLOGISCH

Heerlijk over salades, in sauzen en soepen, een eetlepel door stoofgerechten voor extra mals vlees en over zachte kazen, verse frambozen of als gezonde limonade aangelengd met water.

€ 9,00
INFORMATIE

Frambozenazijn wordt gemaakt van het sap van biologisch geteelde frambozen. Het sap fermenteert op natuurlijke wijze in houten vaten. Door toevoeging van een kleine hoeveelheid op zeer lage verdampingstemperatuur verkregen ingedikt  frambozen- en appelsap, wordt extra smaak toegevoegd en zijn de goede voedingsstoffen van het fruit volledig behouden. Balsamico frambozen azijn is een 100% fruit product en heeft, net als balsamico appel(cider)azijn, veel gezondheidsvoordelen.

Frambozen groeien aan een plant, die familie is van de rozenplant. Ze doen het heel goed in het wild, op open velden, in het bos en ze worden, afhankelijk van de toegepaste teeltmethode, geplukt van april tot december. De vrucht is zoet en rood-roze, maar er bestaan ook rassen met gele vruchten die echter veel minder bekend zijn.

Aromatische frambozenazijn, waarvan enkele druppels genoeg zijn om gerechten een verfijnde extra smaak te geven. Kan ook als een verfrissende drank genuttigd worden. Door de aanwezigheid van flavonoiden en antioxidanten zijn er meerdere gezondheidsclaims voor deze frambozenazijn: vermindert allergieën, is ontstekingsremmend en heeft antivirale werking. Het kan helpen bij gewichtsafname.

Bevat flavonoiden, antioxidanten en een grote hoeveelheid vitamine C.
Gebruik: in salades, sauzen en soepen, stoofvlees, over zachte kazen, in smoothies en fruitdrank.
Ook heerlijk als frisse fruitige drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, als gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Voedingswaarden per 100g:
eiwitten 0,06g;
vetten 0g;
koolhydraten 6,85g.
energie 27,6Kcal (115,7kJ).

Zonder toegevoegde suiker, cholesterol en conserveringsmiddelen.

Bevat flavonoiden en antioxidanten, die vrije radicalen in het lichaam bestrijden.
Kan helpen bij het verminderen van allergieën en kan een ontstekingsremmende en antivirale werking hebben.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »