Grieks aromatisch zout doordrenkt met vier karakteristieke Griekse kruiden (oregano, rozemarijn, venkel en basisch). De unieke smaak stimuleert de zintuigen en voegt een unieke smaak toe aan rauw, gekookt of geroosterd vlees, vis, salades, augurken.
INFORMATIE |
Mesolongi is de hoofdstad van het district Aitolia – Akarnania en ligt in de regio West-Griekenland. De Mesolongi Lagune is een belangrijk wetland met veel vogels en vis. De Mesolongi Goudbrasem of op z’n Grieks de Tsipoura die hier zwemt wordt gezien als de lekkerste vis van Griekenland. Het zeezout uit de zoutmeren van Mesolongi staat bekend om de goede kwaliteit. Ingrediënten: Zeezoutkristallen (van Messolongi in Griekenland), extracten van Oregano, Rozemarijn, Basilicum en Venkel gekweekt in West-Griekenland. Bewaren op een koele en droge plaats |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |