SERVISCHE HENNEPZAADOLIE KOUDGEPERST, 250ML

Het wordt bij voorkeur koud gebruikt en is lekker als salade-dressing, over groenten, in soep, shake, smoothie, pasta en toetjes

€ 9,25
INFORMATIE

Koudgeperste ongeraffineerde hennepzaadolie is een culinaire specialiteit en hoogkwalitatieve voeding. Het heeft een helder groene kleur en milde nootachtige smaak.

Van oudsher is hennepzaad een medicinaal zaad en wordt ook wel het gezondste zaad op aarde genoemd. Het past zonder twijfel in de categorie ‘superfood’.

Hennepzaadolie is zeer gezond voor het lichaam, omdat het de perfecte verhouding van omega 3 en 6 vetzuren (1:3) heeft. Deze balans versterkt het lichaam en is gezondheidsbevorderend. Het heeft een positief effect op de ontwikkeling van het brein, versterkt het immuunsysteem en is goed voor hart en bloedvaten.

Uitsluitend koud gebruik: makkelijk toe te voegen in salade, groenten, shake, smoothie, pasta, toetjes, soep e.d. of kan puur een lepel per dag ingenomen worden.

Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 en omega-6 in ideale verhouding (1:3), alsook aan omega 9 vetzuren, antioxidanten en vitamine E.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »