PAKKET ITALIË / PERANZANA EXTRA VERGINE OLIVE OIL (EVOO) (500 ML), BALSAMICO (250 ML), MITE NERA OLIJVEN (180 GR)

Pakket met producten uit Italië. De nieuwe oogst Peranzana Extra Vergine Olive Oil (EVOO) van Marina Colonna uit de Molse, een 5 jaar gerijpte balsamico uit de Modena en de rijpe Mite Nera olijven uit de olijfgaard van Marina.

€ 37,50
INFORMATIE

Het landgoed van Marina Colonna ligt vlakbij San Martino in Pensilis in de Molise, Italie. De olijfboomgaarden beslaan 55 hectare. Meer dan de helft van de boomgaarden van het landgoed is biologisch gecertificeerd. Er zijn historische, lokale variëteiten en andere experimentele soorten olijf, samen meer dan 15 cultivars. De olijfgaarden worden behandeld met behulp van natuurlijke meststoffen en compost die op het landgoed wordt geproduceerd. Marina is vooruitstrevend in het ontwikkelen van duurzame landbouw.

 
De olijfolie wordt zelf gebotteld door Olives & More. Olives & More verbindt graag haar naam aan producten waar kwaliteit het belangrijkste is. Dat doen zij door van bijna elke producent waarmee zij werken een olijfolie in vat aan te bieden die klanten in de winkel kunnen tappen. Het vat is luchtdicht afgesloten en is donker. De beste omstandigheden om een olijfolie goed te bewaren. 
Door olijfolie zelf te bottelen voor klanten kunnen klanten tegen een betere prijs iedere keer een andere olijfolie proeven en worden bovendien de flesjes gerecycled.

 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »