MARINA COLONNA / CITROEN EXTRA VERGINE OLIVE OIL (EVOO) (250 ML)

Geselecteerde olijven van de olijfgaard van Marina Colonna in de Molise (Italië) worden samen geperst met biologische citroenschillen uit Sicilië. Een frisse citrusolie waar zowel de extra vergine olijfolie als de citroenen tot hun recht komen.

€ 12,50
INFORMATIE

Geen aroma’s, maar Siciliaanse citroenen. En dat proef je! Voor deze extra vergine citroenolie voegt Marina de schil van biologische citroenen uit Sicilië toe tijdens het persen van haar olijven. Het resultaat is een verfrissende olie waarbij de citrus in balans is met de zachte olie van haar olijfgaard. Fantastisch bij elke zomerse salade, vis of schelpdieren.

 

Het landgoed van Marina Colonna ligt vlakbij San Martino in Pensilis in de Molise, Italie. De olijfboomgaarden beslaan 55 hectare. Meer dan de helft van de boomgaarden van het landgoed is biologisch gecertificeerd. Er zijn historische, lokale variëteiten en andere experimentele soorten olijf, samen meer dan 15 cultivars.

 

De olijfgaarden worden behandeld met behulp van natuurlijke meststoffen en compost die op het landgoed wordt geproduceerd. Marina is vooruitstrevend in het ontwikkelen van duurzame landbouw.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »