header

Conditie+

Conditie-/weerbaarheidstrainingen en wellness


Lichaam en geest moeten worden onderhouden om achteruitgang ervan tegen te gaan. Training verbetert de conditie van het lichaam, kweekt doorzettingsvermogen, wilskracht en zelfvertrouwen. Hiermee wordt de geest gesterkt. Conditie+ wil mensen motiveren te gaan bewegen en biedt bewegingsactiviteiten aan. Om het eigen welzijn verder te vergroten worden naast het bewegen ook massages en ontspannende oefeningen aangeboden. 

 

     

Conditie & Weerbaarheid

Conditie+ is voor iedereen vanaf +/- 15 jaar die gezond is en de conditie en weerbaarheid (weer) wil opbouwen. Meedoen omdat je gewoon lekker wilt trainen kan natuurlijk ook. Initiatiefnemer en hoofdtrainer is Martin Breet. Martin is sportmasseur en sport- en bewegingsleider. Hij beoefent sinds zijn jeugd zelfverdedigingssporten.

Lees meer...

Wellness

Naast de conditie-/weerbaarheidstrainingen biedt Conditie+ wellness behandelingen aan: voetreflexologie, massages en Oosterse ontspanningsoefeningen. Initiatiefneemster en verantwoordelijk voor de wellness activiteiten is Karin Breet. Karin is voetreflex therapeut en masseur. Ze heeft jarenlang ervaring op dit gebied. Daarnaast heeft zij de opleiding Oosterse filosofie gevolgd.  

Lees meer...

Dit zijn de mogelijkheden

- Er wordt wekelijks getraind op een vaste locatie in Koog aan de Zaan. 
- Wellness op afspraak, in de praktijk te Koog aan de Zaan
- Workshops conditie-weerbaarheid, Oosterse ontspanningsoefeningen of massage op locatie (ook in het buitenland)
- Persoonlijke begeleiding (personal trainer)
- Weerbaarheid workshops voor vrouwen
- Evenementen in samenwerking met Regional Highlights. Bewegen, wellness en genieten van via Regional Highlights aangeboden producten komen samen.

Conditie+ wil bijdragen aan het verbeteren van menselijk welzijn en heeft een passie voor het leveren van kwaliteit. De aansluiting met Regional Highlights ligt daarmee voor de hand. Ook zij streven naar liefde voor het ambacht en hebben kwaliteit hoog in het vaandel!


Bezoek onze Facebook pagina: Conditie+ 

of vraag naar de mogelijkheden:

Karin Breet 06 45 10 20 69

Martin Breet 06 20 32 95 69


Hopelijk tot ziens!

 

Martin & Karin


 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »