header

Barbieri - Farro producten  

De granen worden gezaaid in de heuvels in de Marche Monteciccardo, op een klein stukje land op de heuvels van Pesaro. Het wordt verbouwd op een hoogte van ongeveer 400-500 meter boven de zeespiegel, in percelen omgeven door bossen, waar de vervuiling minimaal is. Het biologisch verbouwen vereist geen extra machinale bewerking na het zaaien, hierdoor is het dan ook niet nodig om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. U kunt daarom volop genieten van deze gezonde producten!

 

 

Wat is Farro? 

 

Farro is één van de oudste soorten tarwe en is familie van de spelt. Farro heeft een kern met een nootachtige smaak. Deze oude graansoort wordt vaak gebruikt als vervanging van pasta of rijst. Het is rijk aan vezels, magnesium en vitamines A, B, C en E. Farro komt in verschillende vormen, als pasta of rijst maar ook als meel. 

 

     

Farro pasta

Echte authentieke Italiaanse Farro pasta. Deze pasta is gemaakt van het bijzondere Farro triticum dicoccum meel in combinatie met water. 

Farro granen

Farro granen zijn te vergelijken met bruin rijst. U maakt hier de heerlijkste soepen en salades mee. 

Farro meel  

Maak zelf uw eigen Farro producten met dit authentieke Farro meel.  

 

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »