header

Casa Riera Ordeix  

Zestien decennia na de oprichting ervan, staat het hoofdkantoor van Casa Riera Ordeix nog steeds in Vic, Barcelona. De producten worden nog op dezelfde manier ontwikkelt en met dezelfde obsessie: kwaliteit. De selectie van de beste ingrediënten, het natuurlijk drogen en het overdragen van kennis van generatie tot generatie resulteert in uitzonderlijke producten. 

 

Ambassadeur

 

De producten van Casa Riera Ordeix zijn een ambassadeur voor de stad Vic en haar regio. De Vic Salchichón van Casa Riera Ordeix is sinds 2002 een product met beschermde geografische aanduiding (BGA). Momenteel zijn de producten te vinden in Harrods in Londen, Lafayette in Parijs en de KaDeWe in Berlijn. Ook hebben zij de reis gemaakt naar Zwitserland, Nederland en Hong Kong. 

 

Tradities  

 

Bij Casa Riera Ordeix volgen ze een gedetailleerde methodologie en een ambachtelijke verwerking die samenkomt in ieder product. Hun Salchichón is het resultaat van een ontwikkelingsproces op basis van de traditionele methode en de selectie van de beste ingrediënten. Natuurlijk drogen geeft aan de Vic Salchichón en de Truffel Salchichón van Casa Riera Ordeix een uniek en onberispelijk boeket. Het natuurlijke droogproces kan tot zes maanden duren, afhankelijk van het kaliber en het klimaat. Lees meer over het productieproces...

 

U bent van harte welkom voor een tour in Vic door Casa Riera Ordeix!

 

 

     

De producten

De Vic Salchichón, samen met de truffel Salchichón, de rustieke Salchichón en Vic Fuet, vormen het menu. Vier producten herkent door hun aroma, textuur en smaak, overal in de wereld.

 

Generaties 

De geschiedenis van Casa Riera Ordeix kan worden samengevat in zes generaties, allen geïnspireerd door de liefde voor producten die gemaakt worden met enthousiasme, respect en die trouw blijven aan de wortels.

 

Tours

Kom binnen en ontdek met al uw zintuigen de Vic Salchichón. Geniet met geur, zicht, aanraken, smaak en gehoor. Het bezoek aan Casa Riera Ordeix is een authentieke zintuiglijke ervaring. Casa Riera Ordeix biedt rondleidingen van ongeveer een uur. Een inkijkje in meer dan 160 jaar geschiedenis. Lees meer...

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »