header

Pacomer Traiteur

Pacomer betekent om te eten en mijn bijnaam is Paco. De winkel heeft alles te maken met eten. Naast alle Spaanse delicatessen in de winkel, bereid ik dagelijks verse tapas, soepen en gerechten. Ook als u op zoek bent naar een cateringservice, kunt u contact met mij opnemen. Klik op ‘tapas & catering’ voor alle mogelijkheden.
 

Koken is mijn passie. Ik ben opgegroeid in een grote familie, waarbij koken, en natuurlijk eten, centraal stond. Niet alleen thuis, maar ook in ons  familierestaurant. Dit was het ontmoetingspunt in de buurt (el barrio), waar men kwam buurten en op zijn gemak een hapje kwam eten. Een menu was er niet, dit veranderde van dag tot dag. Ook in de winkel maak ik elke week een typisch Spaans gerecht, zoals Cocido madrileño (stoofpot met groenten en diverse soorten varkensvlees), linzenstoofpot met chorizo of een stoofpot met kikkererwten. Het is zowel mogelijk in de winkel te eten als af te halen (prijs vanaf 5,00 euro per persoon).
 

Met trots en voldoening introduceer ik Spaanse gerechten in Nederland. Naast deze gerechten importeer ik van de meest gangbare Spaanse producten tot delicatessen. Mijn doel is om het assortiment steeds meer uit te breiden. Ik ben regelmatig op zoek naar exclusieve en ambachtelijke streekproducten, waarbij ik rekening houd met de vraag van mijn klanten, zoals de vraag naar biologische producten. 

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten.
 

іHasta pronto!

Paco

Francisco Rodriguez

     

dranken & conserven

Ik importeer van de meest gangbare Spaanse producten tot delicatessen. Ik ben regelmatig op zoek naar exclusieve en ambachtelijke streekproducten, waarbij ik rekening houd met de vraag van mijn klanten, zoals de vraag naar biologische producten.

Spaanse ham

U vindt hier de heerlijkste Iberico ham en Serrano ham. Mooie producten om te gebruiken voor uw gerechten of zo uit het vuistje.

Catering

Of je nou een feestje geeft of gewoon gezellig familie of vrienden op bezoek hebt, het is een leuk idee om Spaanse hapjes en/of paella te bestellen. Tot 10 personen minimaal 2 dagen van tevoren bestellen, bij een grotere bestelling graag minimaal 5 dagen van te voren bestellen. Naast privé aangelegenheden kunt u ook voor grote evenementen en recepties contact met ons opnemen. Voor alle mogelijkheden gaat u naar www.pacomertraiteur.nl

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »