header

Urban Cacao

 

Om de kwaliteit te kunnen garanderen levert Urban Cacao In de zomer niet via besteldiensten.

Graag verwijzen wij u naar de winkel op de Rozengracht 200 in Amsterdam

 

 

Uit het hart van Amsterdam

 

Urban Cacao produceert chocolade in het centrum van Amsterdam. Een open werkplaats van ruim 400m2 waar onder bezielende leiding van een echte chocolatier, patissier en glacier een gevarieerd assortiment wordt geproduceerd en aan u wordt aangeboden. Naast chocolade ook macarons en eigentijds koekwerk. De producten zijn altijd vers en transparant gemaakt van een natuurlijke en pure kwaliteit met oog voor een verantwoorde herkomst.

 

Zelf proeven?

 

U bent altijd welkom om te komen proeven. De werkplaats biedt ruimte voor een kopje koffie en ijs in de zomer. Kom genieten! 

 

 

     

Bonbons

De Urban Cacao bonbons zijn zeer verfijnd en gemaakt van bijzondere en absolute premium ingrediënten van over de hele wereld. Bij het selecteren van de ingrediënten is er oog voor een verantwoorde herkomst.

Macarons

Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk. Bij Urban Cacao vindt u de heerlijkste macarons in de meest uiteenlopende smaken. 

Repen

Alle chocolade repen worden in het chocolade atelier van Urban Cacao in hartje Amsterdam gemaakt en hebben als bijzondere en unieke eigenschap dat iedere soort een uitzonderlijke smaaksensatie en een uitgesproken aromatisch karakter heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »