header

Urban Cacao

Onder de naam Urban Cacao produceren wij chocolade in het centrum van Amsterdam. Een open werkplaats van ruim 400m2 waar onder bezielende leiding van chocolatier, patissier en glacier Hans Mekking een gevarieerd assortiment wordt geproduceerd en aan u wordt aangeboden.
 

Naast chocolade ook macarons en eigentijds koekwerk. U bent altijd welkom om te komen proeven. Onze werkplaats biedt ruimte voor een kopje koffie en ijs in de zomer. Altijd vers en transparant gemaakt van een natuurlijke en pure kwaliteit met oog voor een verantwoorde herkomst.

Kom genieten! Lees meer....

 

 

     

Bonbons

De Urban Cacao bonbons zijn zeer verfijnd en gemaakt van bijzondere en absolute premium ingrediënten van over de hele wereld. Bij het selecteren van de ingrediënten hebben wij oog voor een verantwoorde herkomst.

Macarons

Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk. In 1862 richtte Louis-Ernest Ladurée een patisserie op in de Rue Royale 16 in Parijs. Zijn kleinzoon Pierre Desfontaines introduceerde macarons in 1930. Zijn eerste macarons bestonden uit twee kleine op amandel gebaseerde schuimpjes met een vulling van ganache.

Het schuimpje bestaat uit amandelen, poedersuiker, suiker en eiwit. Ze worden tegenwoordig in veel verschillende smaken gemaakt, herkenbaar aan de verschillende kleuren zoals chocolade (donkerbruin), mokka (middenbruin), kersen (rood), pistache (groen), aardbei (roze), framboos (karmijn), citroen (geel) en kokos (roomwit)

Repen

Alle chocolade repen worden in het chocolade atelier van Urban Cacao in hartje Amsterdam gemaakt en hebben als bijzondere en unieke eigenschap dat iedere soort een uitzonderlijke smaaksensatie en een uitgesproken aromatisch karakter heeft.

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »