header

Vertwenz

 

Over Jan

 

Drie jaar geleden ben ik gestopt met mijn P&O vak en ben ik een winkel in Twentse streekproducten en biologische groente begonnen.  Dit vanuit passie voor Twente en eerlijke, smaakvolle producten. Een compleet nieuwe wereld voor mij.  Net abraham gezien en dan opeens weer volop ontdekken en leren. Jezelf tegenkomen maar ook kanten van jezelf ontdekken waarvan je niet wist dat je ze had. 

 

Over Twente

 

Vertwenz staat voor vers, verwennen en Twente.  Het voorziet in de behoefte aan ambachtelijke, eerlijke, duurzame en biologische producten uit Twente. Veel boeren en producenten laten je ook graag zien hoe ze hun passievolle producten telen en maken. Twente opnieuw ontdekken door zelf bij alle leveranciers van streekproducten langs te gaan. Met trots noemen we die producenten onze "passieleveranciers".  Zo worden er in Twente shiitakes gekweekt, mozzarella gemaakt van echte buffelmelk, bier-wijn-whisky-kruidenbitters gebrouwen en gedistilleerd. En nog volle mear woar aj nog nig weet van hebt. 

 

Samen

 

Inmiddels werken ik en mijn vrouw samen in onze winkel Vertwenz. Wekelijks leveren we aan veel klanten in de omgeving van Borne een biologische groente- enof fruittas, zoveel mogelijk van het seizoen en als het kan van Twentse groond. Bezorgen doen we gratis en met een elektrische tuk-tuk. Duurzaam en fun gaan prima samen.  


Graag tot ziens bij Vertwenz

Jan en Sandra Lohuis 

 

 

     

Streekproducten

Compleet aanbod van Twentse verse en houdbare streekproducten. 

Biologisch groente & fruit

Biologisch groente & fruit zoveel mogelijk van het seizoen en Twentse grond. 

Geschenken

Dé winkel voor een Twents geschenkpakket!

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »