PASSEITE OLIJFOLIE LIMITED EDITION GALEGA (100 ML)

Graag presenteren we onze eenmalige Passeite Limited Edition Galega. Deze 100 ml mono variëteit Galega heeft geweldige aroma's van zoete appel en noten en heeft een zachte peperige smaak. De perfecte olie voor delicate gerechten.

€ 7,50
INFORMATIE

"Today's ashes are tomorrow's soil" - steun de familie Passos in het opbouwen van hun olijfgaard!

15 Oktober 2017 zullen wij nooit vergeten. We stonden één van onze gaarden te oogsten toen we rook zagen op de heuvel van een andere gaard. En inderdaad onze favoriete gaard liep enorme brandschade op terwijl we net 3 dagen ervoor de olijven hadden geoogst. Vele van onze meer dan honderd jaar oude bomen waren volledig verbrand. Het is hard nodig nieuwe bomen te planten en hierbij kunnen jullie helpen.

 

Voor ieder flesje Galega olijfolie hebben we van het verbrande olijfhout een sleutelhanger gemaakt met een nummer. Dit nummer vertegenwoordigt de nieuwe boom die we met jouw aanschaf kunnen kopen. Naast het planten van een boom doneren we onze verdiensten aan een stichting voor Serra da Estrela honden, een typisch ras van Centraal Portugal die veel te lijden heeft door de branden. Jouw aankoop helpt ons het erfgoed van Centraal Portugal te onderhouden en wij danken je voor jouw steun!

 

Regional Highlights steunt deze actie door alle opbrengsten van dit product ten goede te laten komen aan de familie Passos.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »