PAKKET PORTUGAL / NIEUWE OOGST PASSEITE EXTRA VERGINE OLIVE OIL (EVOO) (500 ML) / BIOLOGISCHE KRUIDEN

Pakket uit Portugal met de heerlijke nieuwe oogst Picual Extra Vergine Olive Oil (EVOO) van de familie Passos uit Coimbra en de biologische kruiden van Rute Porto.

€ 20,00
INFORMATIE

Rutte Porto kweekt aromatische en medicinale planten op biologische wijze in Portugal. Op een oppervlakte van 3 hectare, groeit er op de velden van de Quinta dos Choupos een breed scala aan variëteiten die Rute zowel vers verkoopt als droogt. Ze hanteert bij het kweken van de biologische kruiden methoden die gebaseerd zijn op een groot respect voor het milieu en duurzame landbouwpraktijken.

In dit pakket biologisch geteelde salie en cayenne peper. Aangevuld met een prachtige extra vergine olijfolie van Olives & More. 

 
De olijfolie wordt zelf gebotteld door Olives & More. Olives & More verbindt graag haar naam aan producten waar kwaliteit het belangrijkste is. Dat doen zij door van bijna elke producent waarmee zij werken een olijfolie in vat aan te bieden die klanten in de winkel kunnen tappen. Het vat is luchtdicht afgesloten en is donker. De beste omstandigheden om een olijfolie goed te bewaren. 
Door olijfolie zelf te bottelen voor klanten kunnen klanten tegen een betere prijs iedere keer een andere olijfolie proeven en worden bovendien de flesjes gerecycled.

 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »