Smaakvol geselecteerde olijfolien van de olijfgaard van Marina Colonna in de Molise (Italië), bestaande uit Granverde, Peperoncino en Tartufo. Om te proberen of weg te geven!
INFORMATIE |
Ideaal om de verschillende smaken uit te proberen! Maar ook zeker leuk om cadeau te geven. Voor Marina Colonna Granverde citroenolie wordt de schil van biologische citroenen uit Sicilië meegeperst, met de door Marina Colonna geselecteerde olijven van haar olijfgaard. Het resultaat is een verfrissende olie waarbij de citrus in balans is met de zachte olie. Fantastisch bij elke zomerse salade, vis of schelpdieren. Some like it hot! Natuurlijk etherische olie van de chilipeper is toegevoegd aan de extra vergine olijfolie van Marina Colonna. Medium kruidig met een lichte pittigheid die goed in balans is met de olijfolie. Heerlijk bij pasta gerechten met chili en knoflook, over de soep, pizza en bij Aziatische gerechten. Truffelaroma wordt toegevoegd aan de extra vergine olijfolie van Marina Colonna. Heerlijk bij risotto en gerechten waarin paddenstoelen de hoofdrol spelen. Ook heerlijk in een artisjok tapenade. Het landgoed van Marina Colonna ligt vlakbij San Martino in Pensilis in de Molise, Italie. De olijfboomgaarden beslaan 55 hectare. Meer dan de helft van de boomgaarden van het landgoed is biologisch gecertificeerd. Er zijn historische, lokale variëteiten en andere experimentele soorten olijf, samen meer dan 15 cultivars. De olijfgaarden worden behandeld met behulp van natuurlijke meststoffen en compost die op het landgoed wordt geproduceerd. Marina is vooruitstrevend in het ontwikkelen van duurzame landbouw. |
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST |