REESTLANDER WIT BRIOSO 2019 0,75L

De Reestlander Wit is een frisse, fruitige wijn met een pittig karakter. Een uitbundige geur van bloesem, bosaardbeitjes en rode bes. In de smaak citrus, perzik en een licht pepertje. Lekker om zo te drinken maar ook goed te combineren met licht vlees en

€ 12,95
INFORMATIE

De Reestlander Wit is een mooie volle en krachtige, droge witte wijn met een uitbundige geur bloesem, bosaardbeitjes en rode bes. In de smaak citrus, perzik en licht kruidig, met zelfs een klein pepertje in de smaak. Het kruidige en fruitige karakter maakt het tot een heerlijke wijn. Lekker om zo te drinken maar goed te combineren bij het eten. Denk hierbij aan licht vlees, een frisse salade met geitenkaas of te gebruiken als aperatief.

DAAR ZIT MUZIEK IN...

Brioso: Een muziekterm die aangeeft dat de muziek vurig is, en in een pittig tempo gespeeld moet worden. Letterlijke betekenis is: Met gloed.

Digitale smaaknotitie Margôt van Slooten-Preng vinoloog van de wijnacademie:

In deze Digitale Proefnotitie nemen Bas en Margôt en je mee in het proeven van de Reestlander Wit Brioso 2019. De wijn wordt van onder tot boven doorgelicht door Margôt, en Bas verteld je over het vinificatie proces en de leuke weetjes van de Reestlander Wit.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »