SERVISCH "GRANUM BALSAMICO'S" PAKKET (4 FLESSEN)

Een selectie van 4 heerlijke Servische balsamico's (Granaatappel,Blauwebessen,Frambozen en Appel) die gebruikt als dressing in salades (ook heerlijk gecombineerd met een koudgeperste olie), in sauzen, soep en over gestoofde of geroosterde groenten. Aanbie

€ 18,00
INFORMATIE

Gratis fles tomatensap t.w.v. € 2,98

We hebben het volgende pakket aan Balsamico azijnen voor u samengesteld:

1. Granaatappel, 250ml

Gebruik: In vinaigrette over salade, in soepen, sausen, ter verrijking van velerlei gerechten.
Ook te gebruiken als frisse fruitige drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, als gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Een exclusieve biologische fruitazijn met een verfijnde smaak voor meervoudig gebruik. De granaatappel gebruikt voor deze azijn groeit in het wild. Granaatappelazijn bevordert de spijsvertering en helpt het lichaam voedingsstoffen beter op te nemen, zoals bijvoorbeeld calcium. Andere gezondheidsclaims zijn dat het cholesterol- en bloeddrukverlagend werkt. Door een hoog gehalte aan flavonoïden, een antioxidant dat ook vrije radicalen bestrijdt in het lichaam, is het bevorderend voor geheugen en een goede psychische gesteldheid.

Geproduceerd uit biologische wilde granaatappel en biologisch granaatappelconcentraat, met een hoog gehalte aan antioxidanten.

2. Blauwe bessenl, 250ml

Balsamico Fruitazijn is heerlijk als frisse fruitige drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, als gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Blauwe bessenazijn is gemaakt van het sap van biologisch blauwe bessen, dat op natuurlijke wijze in houten vaten fermenteert. Door toevoeging van een kleine hoeveelheid biologisch blauwe bessen- en appel concentraat, verkregen op een zeer lage verdampingstemperatuur, wordt een extra smaak- en gezondheidsfactor toegevoegd. Dit is een fruitige azijn voor meervoudig gebruik.

Blauwe bessen kunnen een goede uitwerking hebben op hart- en bloedvaten. Door een grote hoeveelheid aan antioxidanten kan het vetophoping (cholesterol) in de bloedvaten verminderen, waardoor een verbeterde bloedsomloop ontstaat. Antioxidanten werken bovendien ontstekingsremmend en beschermen tegen ziek worden.

Biologische blauwe bessen zijn de gezonde basis voor deze azijn.
Rijk aan antioxidanten en vitamine C.

Gebruik: In vinaigrette over salade, in soepen, sausen en andere gerechten.

3. Frambozen, 250ml

Gebruik: in salades, sauzen en soepen, stoofvlees, over zachte kazen, in smoothies en fruitdrank.
Ook heerlijk als frisse fruitige drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, als gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Frambozenazijn wordt gemaakt van het sap van biologisch geteelde frambozen. Het sap fermenteert op natuurlijke wijze in houten vaten. Door toevoeging van een kleine hoeveelheid op zeer lage verdampingstemperatuur verkregen ingedikt  frambozen- en appelsap, wordt extra smaak toegevoegd en zijn de goede voedingsstoffen van het fruit volledig behouden. Balsamico frambozen azijn is een 100% fruit product en heeft, net als balsamico appel(cider)azijn, veel gezondheidsvoordelen.

Frambozen groeien aan een plant, die familie is van de rozenplant. Ze doen het heel goed in het wild, op open velden, in het bos en ze worden, afhankelijk van de toegepaste teeltmethode, geplukt van april tot december. De vrucht is zoet en rood-roze, maar er bestaan ook rassen met gele vruchten die echter veel minder bekend zijn.

Aromatische frambozenazijn, waarvan enkele druppels genoeg zijn om gerechten een verfijnde extra smaak te geven. Kan ook als een verfrissende drank genuttigd worden. Door de aanwezigheid van flavonoiden en antioxidanten zijn er meerdere gezondheidsclaims voor deze frambozenazijn: vermindert allergieën, is ontstekingsremmend en heeft antivirale werking. Het kan helpen bij gewichtsafname.

Bevat flavonoiden, antioxidanten en een grote hoeveelheid vitamine C.

4. Appel, 250ml

Gebruik: Als dressing in salades (ook heerlijk gecombineerd met een koudgeperste olie), in sauzen, soep, stoofgerechten en over gestoofde of geroosterde groenten; als drank, vermengd met water in de verhouding 1:8, gezond alternatief voor zoete dranken en limonade.

Balsamico Appelazijn wordt gemaakt van het sap van biologisch geteelde appelen. Het sap fermenteert op natuurlijke wijze in houten vaten en door toevoeging van een kleine hoeveelheid biologisch appel concentraat. Deze is verkregen op een zeer lage verdampingstemperatuur. Daarbij blijven voedingswaarden en smaak perfect behouden.

Biologische balsamico appelazijn met een fruitig aroma te gebruiken voor uiteenlopende gerechten en ook  als drank aangelengd met water.
Appelazijn heeft antiseptische eigenschappen en een reinigende werking. Het versnelt de stofwisseling en helpt bij afvallen.

Gezondheidsclaims zijn onder andere: voorkomen van griepverschijnselen, verminderen van allergieën en het verminderen van migraine.

Rijk aan pectine, beta-caroteen en potassium (kalium).

 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »