SERVISCH "GRANUM OLIËNPAKKET - KOUD" (3 FLESSEN)

Een selectie van 3 heerlijke Servische oliën (Pompoenpit-, lijnzaad-, en hennepzaadolie) die gebruikt kunnen worden bij koude gerechten zoals bijvoorbeeld salades, groenten, yoghurt en muesli Aanbieding: Gratis fles tomatensap t.w.v. € 2,98!!

€ 30,45
INFORMATIE

Gratis fles tomatensap t.w.v. € 2,98

We hebben het volgende pakket voor u samengesteld:

1. Pompoenpitolie, 250ml

Pompoenpitolie Vergine is een culinaire specialiteit met nootachtige smaak en prachtig diep donkergroene kleur. Het is een volledig ongeraffineerd en zuiver product van licht geroosterde pompoenpitten. De olie is rijk en vol. Voornamelijk voor koud gebruik op een bruschetta, door pesto, over (geroosterde) groenten, in pompoen- en ander groentesoepen, door pasta en risotto ofdoor een smoothie. Ook een verrassende en heerlijke combinatie.. over ijs en taart!.

1. Lijnzaadolie, 250ml

Biologische Lijnzaad Olie is koudgeperst uit de zaden van de vlasplant. Het is een ongeraffineerde aromatische olie, van alle plantaardige oliën de rijkste bron van omega-3 vetzuren. In het bijzonderrijk aan alfa-linoleenzuur, een essentieel omega 3 vetzuur. Dit kan voor een gezonde balans zorgen in onze voeding, zeker gezien het feit dat ons ‘westers’ dieet over het algemeen teveel omega 6bevat. Lijnzaad heeft een hoog vezelgehalte. Alleen koud gebruik, toe te voegen aan yoghurt, muesli, granen, gekookte groenten e.d. 

Lijnzaad heeft een hoog vezelgehalte en is rijk aan potassium.

Gezondheidsclaims betreffende lijnzaadolie: Lijnzaadolie is hoofdingrediënt in het Budwig dieet; met een zeer hoog omega 3 gehalte is het ideaal in een cholesterolverlagend dieet en goed voor hart en bloedvaten. Lijnzaadolie kan een goed effect hebben op huidaandoeningen. Helpt bij afslanken en gewichtsverlies, stimuleert een goede darmwerking.

Uitsluitend koud gebruik: toevoegen aan de maaltijd, muesli, granen of gekookte groenten of als natuurlijke bron van omega 3 vetzuren 1-2 lepels per dag puur innemen.

Van alle plantaardige olien is Lijnzaadolie de rijkste aan omega-3 vetzuren.

1. Hennepzaadolie, 250ml

Koudgeperste ongeraffineerde hennepzaadolie is een culinaire specialiteit en hoogkwalitatieve voeding. Het heeft een helder groene kleur en milde nootachtige smaak.

Uitsluitend koud gebruik: makkelijk toe te voegen in salade, groenten, shake, smoothie, pasta, toetjes, soep e.d. of kan puur een lepel per dag ingenomen worden.

Van oudsher is hennepzaad een medicinaal zaad en wordt ook wel het gezondste zaad op aarde genoemd. Het past zonder twijfel in de categorie ‘superfood’.

Hennepzaadolie is zeer gezond voor het lichaam, omdat het de perfecte verhouding van omega 3 en 6 vetzuren (1:3) heeft. Deze balans versterkt het lichaam en is gezondheidsbevorderend. Het heeft een positief effect op de ontwikkeling van het brein, versterkt het immuunsysteem en is goed voor hart en bloedvaten.

Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 en omega-6 in ideale verhouding (1:3), alsook aan omega 9 vetzuren, antioxidanten en vitamine E.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »