TAGGIASCA OLIJVEN (ONTPIT) DOP – 190 GRAM.

Klassieke kleine ontpitte olijf uit de streek rond Taggia in Ligurië aan de Italiaanse Rivièra. Zacht rijpe smaak, nootachtig met een klein bittertje.  Geweldig om mee te koken!

€ 8,65
INFORMATIE

DE ORIGINELE TAGGIASCHE OLIJVEN

Deze kleine taggiasche olijven komen van de familia Frantoio Bianco uit de regio Taggia, in de provincie Ligurië aan de Italiaanse Rivièra. Het zijn bijzondere olijven, klein van formaat maar groots in smaak. Ze worden veel gebruikt in de professionele keuken, simpelweg omdat ze zo goed van smaak zijn. De smaak is het best te beschrijven als zacht, met een nootachtige toets en een heel klein bittertje. De structuur is opvallend zacht, wat ze fantastisch maakt om te serveren bij de borrel. 

Deze pot bevat olijven zonder pit en is afgevuld met extra vergine olijfolie (gemaakt van deze olijven).

KOKEN MET TAGGIASCHE OLIJVEN

Je kunt deze olijven gebruiken om een tapenade van te maken voor op crostini of focaccia. Maar verwerk ze ook eens in een warme pastasaus, of serveer ze eens met wat jus over je gebakken vlees. 

INHOUD

Inhoud: het potje olijven weegt 190 gr.
Ingrediënten: Taggiasca olijven zonder pit, extra vergine olijfolie, knoflook, aromatische kruiden, zout, melkzuur.
Allergenen, bevat: –
Land van herkomst: Italië

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »