SCHARRELROOM, DE BODERIE UIT AALBERGEN

Een avocaatje maar dan veel romiger en zachter van smaak. Gemaakt van biologische eieren. Heerlijk zonder slagroom.

€ 8,50
INFORMATIE
 

Scharrelroom van de Boderie uit Aalbergen

Aanvankelijk werd slechts een klein assortiment producten uit eigen tuin, biologische eieren en melkproducten van een regionale zuivelboerderij verkocht. Maar in de loop van de tijd werd het assortiment uitgebreid met verscheidene streekproducten zoals: jams en chutneys; veenbessenwijn; boerenijs en (in het seizoen) asperges en aardbeien.

Bovendien zijn wij in 2001 begonnen met het vervaardigen van "Twentse Scharrelroom", een soort advocaat maar dan met minder alcohol en gemaakt van verse biologische eieren! 
 

Biologische Hennen
Met ingang van 2005 zijn we begonnen met biologische hennen. Deze kippen hebben vanuit de schuur een uitloop naar buiten en krijgen oa. volledig biologisch voer-kippen hebben de volledige snavel,minder kippen op een m2 enz.. Het welzijn van de kip staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij dmv een rondleiding van alles te weten komen over  het houden van  biologische kippen.

Onze hoofdactiviteit is het houden van biologische leghennen.
Onze kippen worden op biologische wijze gehouden, hetgeen inhoudt dat ze nadat ze een vers eitje gelegd hebben in het legnest in de schuur heerlijk naar buiten toe mogen om daar de rest van de dag lekker te scharrelen.
 
 
MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »