SIEPELPASTA, VAN 'T NIJE ESKES UIT BEUNINGEN

Een uienchutney welke heerlijk smaakt op een stukje oude kaas, schijfje komkommer, door de jus of op de bakleverworst. Een echte universele smaakmaker.

€ 5,00
INFORMATIE


Siepel Pasta van 'T Nije Eskes

In het jaar 2000 zijn we begonnen met het maken van jam,chutney's en vruchtensappen voor de verkoop. Dit gebeurde op kleine schaal in eigen keuken.We hebben bramen en frambozenstruiken aangeplant en aardbeienplanten op worteldoek gezet. Later is dit aangevuld met rabarberplanten en verschillende soorten bessenstruiken.Van de eigen verbouwde courgettes en aangekochte groenten worden de chutneys gemaakt. Inmiddels staan de aardbeiplanten in potten in teeltgoten. In het Jaar 2009 hebben we een perceel met bosbesplanten, de blauwe bes, aangeplant, waar ook zelf geplukt kan worden.

Sinds mei 2005 hebben we een nieuw gebouw met verwerkings-, opslag-, en vriesruimte in gebruik. Onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van fruit dat bijna allemaal geteeld is in onze eigen boerderijtuin. Zowel aan de vervaardiging als de verpakking besteden wij grote zorg. Niet alleen smaken onze producten voortreffelijk, de potten waarin ze verpakt zijn vormen tevens een lust voor het oog.

'T Nije Eskes ligt op het erf van de familie Sanderink aan de Holsterheurneweg 10 in Beuningen.
De landelijk gelegen boerderij is gesitueerd vlak bij de Oldenzaalsestraat en is vanaf deze rijksweg gemakkelijk te bereiken via de Voltherdijk of de Hoenderkampweg.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »