DE TWENTSE TOPPERS!

7 topproducten uit Twente: siepelpasta, jam, mosterd, wijn, bierdip, kaas en shi-take soep

€ 39,95
INFORMATIE

Dé Twentse Siepelpasta
Een uienchutney welke heerlijk combineerd bij een broodje kaas of ham maar ook als smaakmaker bij het avondeten of bij dat lekkere glaasje wijn. Van t’Nije Eskes uit Beuningen



Blauwe bessen jam van de Greftenhoeve uit Vrienzenveen

Een lekkere mosterd van Antonia’s Mosterd uit Haarle 

Sueterie rode wijn van Wijngaard Hof van Twente, Bentelo.
De rode wijn is een cuvée van de Pinotin-druif, de Cabertin (Zwitserse kruisingen van de Cabernet Sauvignon) en de Regent. Een volle, kruidige wijn met heeft zachte vanille tonen, door de 10 maanden houtrijping. Goede begeleider van rood (gegrild) vlees en gerijpte kaas.

 

Twentse bierdip
Een nieuw streekproduct ontstaan uit een een-tweetje tussen Huttenkloas bier en Caatjes lekkernijen oet Zenderen. Een perfecte dip voor bij de borrel op een toast met paté of (oude) kaas.

Shi-itake soep
Met gedroogde shi-itakes uit de Twentse kwekerij van de familie Masselink in Tilligte

Een plak rauwmelkse boerenkaas
Gemaakt op landgoed Twickel bij Erve Mollinkwoner in Delden. Niet gepasteuriseerd en juist daardoor veel rijper en puurder van smaak.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »