SERVISCHE WALNOOTPASTA, 250 GRAM

Heerlijke pasta met mooie structuur voor op brood en te gebruiken bij debereiding van koekjes, taart en dessert. Lekker in combinatie met een jonge zachte geitenkaas alsook in combinatie met frisse appelstukjes of ander fruitsoort.

€ 7,75
INFORMATIE

Heerlijke pasta met mooie structuur voor op brood en te gebruiken bij de bereiding van koekjes, taart en dessert. Lekker in combinatie met een jonge zachte geitenkaas alsook in combinatie met frisse appelstukjes of ander fruitsoort.

Ideaal voor iedereen die extra energie nodig heeft, voor opgroeiende kinderen, voor wie veel lichamelijke inspanning levert, sporters, vrouwen in verwachting of die borstvoeding geven, vegetariërs, personen op dieet en voor iedereen die interesse heeft in gezonde voeding.
Walnoten zijn rijk aan antioxidanten en belangrijke bron van omega 3 vetzuren. Ze bevatten mangaan, magnesium, ijzer, vitamine B6 en E. Walnootpasta werkt stimulerend bij verlaging van cholesterol en verkleint de kans op hart- en vaatziekten door een positief effect op de bloedvaten.

Vegan product zonder gluten, lactose, suiker, verzadigde vetten, conserveringsmiddelen.

Ingredienten: 70% walnoten en 30% zonnebloempitten

Voedingswaarden per 100 g:
eiwitten 17 g
vetten 65 g
koolhydraten 14 g
energie 654 kcal (2685J)

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »