RED LABEL EXTRA VERGINE OLIJFOLIE (250/500ML)

Deze olijfolie heeft een intense goudgele kleur met lichte hints van groen. Het heeft een harmonieuze aroma en een uitgebalanceerde smaak, met een licht fruitige eindsmaak. Deze bijzondere olijfolie is geschikt voor allround gebruik in de keuken, voor

€ 13,50
INFORMATIE

Museum RED LABEL extra vergine olijfolie is speciaal gemaakt voor warm gebruik.
Deze milde olijfolie is gemaakt van Leccino olijven. Omdat ze bij Olieficio Cisano de olijven oogsten net voordat ze rijp zijn, zijn de eiwitten, (die al op lage temperatuur verbranden in je pan) nog niet ontwikkeld. Museum RED Label olijfolie wordt koud geperst in een hypermoderne machine die volledig gesloten is zodat er nagenoeg geen zuurstof meer bij de olijfolie komt. 
Daarna wordt de olijfolie gezuiverd en gefilterd zodat er geen losse delen meer in zitten.
Het resultaat is dan ook een extra vergine olijfolie die je kunt verwarmen tot wel 160 graden.
Deze olijfolie mag dus niet ontbreken in je keuken,

De Leccino olijf zorgt voor een milde olijfolie met goudgele kleur waarin je een licht amandelaroma in proeft. Deze olijfsoort geeft een fruitige olijfolie met een sterke olijvensmaak. 

Een veelzijdige olie, die zowel puur en in warme gerechten  gebruikt kan worden. 
Goudgele kleur met een lichte groene nuances en een licht fruitige bijna zoete smaak.

 
Ingrediënten: olijven en chili peper

Verkrijgbaar in 0,25 ltr en 0,5 ltr


 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »