CHARCUTERIE PAKKET MET PATÉS, RILETTES EN CHUTNEYS

Altijd op zoek naar een origineel cadeau? Een heerlijke combinatie van patés, Rillettes en Chutneys in fraaie geschenkverpakking.

€ 22,50
INFORMATIE

Het Charcutery pakket bestaat uit:

  • 2 Ovenverse Petit Patés (200 gram) naar keuze
  • 1 Rillettes Heyde Hoeve (175 Gram)
  • 2 Chutneys (Vijg & Cumberland)

Bij iedere (zelfbak)paté zit een kraften label, waarop u een persoonlijke boodschap kunt schrijven.

De patés hebben een grove structuur waardoor alle ingrediënten zichtbaar zijn. Daarnaast hebben de patés een pure smaak waardoor alle ingrediënten echt te proeven zijn. Precies volgens de klassieke Franse keuken! Uiteraard met alleen de beste (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten.

De patés bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen toevoegingen die de houdbaarheid verlengen of de smaak versterken. Puur en eerlijk dus! De patés zijn glütenvrij en kunnen sporen van noten bevatten.

De zelfbak patés zijn 10 maanden in de diepvries te bewaren. Ovenvers gebakken paté is tenminste 3 weken houdbaar in de koelkast (0-6˚C). Na openen is de paté beperkt houdbaar.

Levertijd

Bij Madame Paté geldt wanneer u voor zaterdag bestelt, dan zijn uw vers gemaakte patés de volgende woensdag klaar om te worden verstuurd. Wilt u een andere leveringsdatum? Dat kan! Geef dit apart bij uw bestelling aan. 

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »