header

Missie Regional Highlights

Het is onze missie om aandacht, publiek en omzet te bewerkstelligen voor de lokale speciaalzaak en de bijzondere dienstverlener. Deze geeft immers kleur aan de winkelstraat, verrijkt ons leven met producten en diensten van hoge kwaliteit. Wij zien een tendens naar meer aandacht en kwaliteit, in plaats van prijsvechten en kwantiteit.

Dat heeft ons op het idee gebracht om Regional Highlights op te richten.

 

Regional Highlights

Regional Highlights is het internet platform voor specialiteiten uit alle windstreken. Ambachtelijk, duurzaam en met passie gemaakt. Dat is wat Regional Highlights u biedt. En wij wijzen u graag de weg naar de regio zelf met geselecteerde verblijven.
Hier zoekt u niet, hier vindt u. De bekroonde wijn die al 50 jaar op ambachtelijke wijze geproduceerd wordt. Of de unieke vakantiebestemming in de Spaanse Algarve. Het allerbeste uit de regio. 

 

Dit unieke podium is in samenwerking met regionale specialisten voor u gecreëerd. De specialisten zijn zorgvuldig door het team op basis van persoonlijke ervaringen geselecteerd. Passie en bevlogenheid en diepgaande kennis over de aangeboden producten kenmerken onze specialisten.

 

Regional Highlights biedt een exquise beleving en professionele uitstraling, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de presentatie en het overbrengen van de unieke sfeer en diepgaande kennis van de producten en diensten zoals die wordt geboden in de onderneming van de specialist. De webshop combineert dit met het gemak om thuis producten en diensten van diverse specialisten in één keer te kunnen bestellen en af te rekenen.

 

Vanzelfsprekend nodigen onze specialisten u graag uit voor een bezoek. Op deze wijze kunt u nader kennis maken met de specialist en de aangeboden producten, en kunt u zelf ervaren waarom deze specialist aangesloten is bij Regional Highlights.

 

Naast de mogelijkheid informatie over de producten te verkrijgen, deze eventueel aan schaffen, stellen wij u in staat nader kennis te maken met de regio van herkomst van de aangeboden producten en specialisten. Hiervoor brengen wij graag onze bijzondere verblijven bij u onder de aandacht. De verblijven kenmerken zich door betaalbare luxe, een prachtige omgeving en ook hier gepassioneerde eigenaren, die er alles aan doen u een heerlijk ontspannen verblijf te bieden.

 

De eigenaren vertellen u graag meer over de regio, de mogelijke uitstapjes naar culturele hoogtepunten en de mooiste plekjes die u kunt maken. Vanzelfsprekend helpen zij u graag bij een bezoek  aan de aangesloten winkels en/of producenten.

 

Tips
Heeft u tijdens een van uw uitstapjes ook een bijzondere winkel of product gezien en wilt u anderen hier graag kennis mee laten maken, laat ons dit dan weten. Als het inderdaad in het assortiment wordt opgenomen, zullen wij uw tip belonen met het Regional Highlights verrassingspakket.

 

Erwin Hoedeman & Nicole Teeken

Tel: 06-538 432 46

E-mail: erwin@regionalhighlights.nl

 

 

Ons team

Martin Breet

Acquisitie

Karin Breet

Recepten

 

Marcia Teeken

Fotograaf

& beheerder website

Brigitta Teeken

Evenementen

 
 
 
 
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »