speciaalzaak-aanbevelen

header

Regional Highlights

Het is onze missie dat er meer aandacht, publiek en omzet komt voor de lokale speciaalzaken en bijzondere dienstverleners. Deze geven geeft immers kleur aan de winkelstraten, verrijken ons leven en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. De tendens voor meer aandacht en kwaliteit in plaats van prijsvechten en kwantiteit is duidelijk waarneembaar.

Dat heeft ons op het idee gebracht om Regional Highlights op te richten. Dit unieke podium is een webshop platform dat in samenwerking met regionale specialisten is gecreëerd. Aanbieders van hoogwaardige diensten en producten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gezamenlijk gepresenteerd. 

Bent u een speciaalzaak tegengekomen die zich bij Regional Highlights zou kunnen aansluiten? Geef deze tip aan ons door. Als de specialist inderdaad wordt aangesloten bij Regional Highlights ontvangt u het Regional highlights verrassingspakket. 

Erwin Hoedeman
Tel: 06-538 432 46
e-mail: erwin@regionalhighlights.nl 
 

Specialisten

De aangesloten speciaalzaken kenmerken zich door passie voor hun producten en uitgebreide kennis over de herkomst ervan.

nieuwsProducten

De originele, kwaliteitsproducten zijn als beste geselecteerd door de aangesloten specialisten. 

eventsEr op uit

Wilt u zien waar de producten vandaan komen? Speciaal voor u hebben we prachtige verblijven uit de betreffende regio geselecteerd.

Het team

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »