Bezorgen

Levering door aangesloten winkeliers

Alle producten zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Als je een bestelling plaatst, dan sturen wij deze achter de schermen door naar de juiste winkelier(s) die voor de verzending zorgen. Bestel je meer producten tegelijk, dan kan het dus gebeuren dat je verschillende pakketjes krijgt toegestuurd, die op verschillende tijdstippen worden bezorgd. Wij laten je precies weten welke producten van welke leveranciers afkomstig zijn. Bovendien ontvang je van ons bericht op het moment dat (een deel van) jouw bestelling wordt verstuurd.

Bestellen

1  Voeg producten die je wilt bestellen toe aan je shopping bag.

2  Reken in één keer af en betaal via iDEAL (Nederland), Paypal of Credit card. 

3  Verzendkosten binnen Nederland en België zijn NIET inbegrepen in onze verkoopprijzen. Bij het afrekenen worden de verzendkosten gespecificeerd.

4  Elke leverancier zorgt er voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt afgehandeld. We streven naar levering binnen 1-2 dagen, maar dat lukt niet altijd en voor alle producten.

Prijsinformatie 

Al onze verkoopprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Vragen over een bestelling

Heb je vragen over een bestelling? Je kunt ons het best e-mailen met behulp van het contactformulier, dat je kunt vinden op onze contactpagina.

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) reageren wij nog dezelfde dag. Ook 's avonds en in het weekend reageren we zo snel mogelijk. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »