header

Proeverij van Servische wijnen

19 April 2019 

van 19:30 - 22:00 uur 

Kosten: 17,50 EUR p.p. 

 

De beste manier om te ervaren hoe (h)eerlijk onze producten zijn is natuurlijk door ze te proeven! 


Regional Highlights organiseert in samenwerking met GoGood een proeverij van Servische wijnen. Onder leiding van Linda en Goran van GoGood gaan we de kleur, bouquet en smaken definiëren.  We gaan ontdekken wat deze Servische wijnen zo bijzonder maakt. De proeverij wordt afgesloten met heerlijke Servische hapjes.

 

Met een wijncultuur daterend uit de tijd van de Romeinen is Servië een van de oudste wijnregio’s van Europa. Er bevinden zich meerdere prachtige wijngebieden in het land, in het Centraal Servische gedeelte rondom West-Morava en Groot-Morava, in het oosten van het land langs de Timok rivier, in het zuiden rondom Nis en Zuid-Morava en in het noorden de streek Vojvodina met een aantal sub-regio’s. Deze gebieden beschikken over vruchtbare gronden die zich van oudsher uitstekend lenen voor de aanbouw van autochtone en internationale druivenrassen.

 

Kijk onder aan de pagina voor meer informatie over de wijnen die we gaan proeven, stuk voor stuk bijzondere en in Nederland nog relatief onbekende wijnen.

Voor meer informatie over de Servische wijnboeren Temet, Botunjac en Maurer, kijk onder "Onze Specialisten"

 

GoGood is een Amsterdams familiebedrijf opgericht door het Nederlands-Servisch echtpaar Goran Lacković en Linda Wijn. Zij leggen nadruk op Servische authentieke en gezonde artikelen met regionaal karakter. 

 

Uiteraard is het mogelijk om de Servische wijnen direct te kopen (PIN wenselijk). In de maand April geldt een korting van 10% op alle wijnen, gebruik hiervoor de kortingscode "wijnproeverij". Of we helpen je graag op de website om de producten thuisbezorgd te krijgen.

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 19 April!

 

Plaats hier uw reservering

Update: Er zijn slechts nog slechts 6 (!)  plaatsen beschikbaar, vol=vol...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »