LEKKER ZUID-LIMBURG MIDDEL

Een mooie mix van ambachtelijke streekproducten uit Zuid-Limburg. Voor dit luxe lekker Zuid-Limburg middel pakket hebben we uitsluitend de streekproducten uit het Zuiden van onze mooie provincie geselecteerd. Bestel dit mooie streekproducten pakket vandaa

€ 28,95
INFORMATIE

Inhoud

  • Appel/aardbei sap 750 ml van De Zeute Aardbei uit Noorbeek. 100% sap, waarvan 75% appel en 25% aardbei. Een heerlijke dorstlesser. 
  • Pumpernickel, een rolletje met snack roggebroodjes. Pumpernickel is een traditioneel brood gemaakt van geplette rogge, roggemeel en stroop van Canisius uit Schinnen.
  • Alfa Krachtig Dort,  afkomstig van de Alfa Bierbrouwerij uit Schinnen. Een van de eerste speciaalbieren gebrouwen in Nederland. Een blond bier met een verfijnd hoparoma. 
  • Canisius Actief stroop uit Schinnen. Een echte Limburgse stroop boordevol ijzer. 
  • Appelmmmmoes is een lekker Limburgs streekproduct afkomstig van Fruitbedrijf Heiland uit Meersen. Deze appelmmmmoes wordt gemaakt van appels uit de eigen boomgaard van Fruitbedrijf Heiland. Milieubewust en met grote zorg geteeld. En... 100% appel. 
  • Adriaan mosterd, afkomstig van Adriaan de Smaakmaker uit Maastricht. Ambachtelijke bereiding. De ingrediënten van deze mosterd zijn zoveel mogelijk afkomstig uit het stadspark van Maastricht. 
  • Mergelblokskes, 11 witte chocolade blokken/bonbons met praline vulling, in een luxe doosje met extra informatie over de grotten en een verwijzing naar Zuid-Limburg. 

Afmetingen kist: 34x20x14 cm (lxbxh)

Verzendinformatie

Het pakket wordt afgewerkt met folie en lint zodat er een echt Limburgs geschenk ontstaat. Als je het geschenk wilt weggeven kun je een gratis handgeschreven kaartje laten toevoegen. Deze tekst hiervoor kun je tijdens de laatste stap van het bestelproces invullen onder het kopje 'informatie'.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »