NIEUWE OOGST 2017: OLIJFOLIE LES COSTES EXTRA VERGINE OLIVE OIL (EVOO) (500 ML)

Net vers van de pers: Nieuwe oogst Extra Vergine Olive Oil uit Lleida (Catalonië, Spanje) van Arbequina olijven van bomen tussen de 200 en 400 jaar oud. De smaak is zacht, rijp en aards, tonen van noten en chocola, zacht bittertje en pepertje.

€ 19,75
INFORMATIE

De familie VEA

Al vele generaties lang staat de familie Vea voor het produceren van kwaliteit Arbequina extra vergine olijfolie in Lleida, Catalonië (Spanje). De olijfvariëteit, de bodem, het klimaat, de zorgvuldigheid die wordt genomen bij het plukken van de olijven, het vermogen en de knowhow om olijfolie te persen en de kunst van het mengen. Maar bovenal is er het karakter van de goede producent, zijn inzet om zijn eigen regels te volgen, zonder ander doel dan de kwaliteit en integriteit van het eindproduct.

Al deze kwaliteiten heeft de familie Vea in de loop der jaren ontwikkeld. Met fantastisch resultaat.

Les Costes

Les Costes is een landgoedolie van de familie Vea in de provincie Lerida, Catalonië, Spanje. Het is een zeer speciale ongefilterde Arbequina-olijfolie, afkomstig is van bomen van meer dan 200 jaar oud. Elk jaar is er  slechts een beperkte productie. Het smaakprofiel kan bijna omschreven worden als geklaarde boter!

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »