header

Go Good 

Amsterdams bedrijf met zijn roots in Servie

Go Good is een familiebedrijf in Amsterdam opgericht door het Nederlands-Servisch echtpaar Goran Lacković en Linda Wijn. Zij leggen nadruk op authentieke en gezonde artikelen met regionaal karakter die zij importeren vanuit Servië.  

Food - Wine - Spirits 

In het assortiment culinaire koudgeperste oliën, notenpasta’s, balsamico fruitazijnen, ouderwetse jams, tomatensappen, wijnen en distillaten. Bij de wijnen ligt het accent op autochtone Servische druivenrassen, deels natuurwijnen en biodynamische wijnen. Met dit aanbod brengen zij iets nieuws, of liever, iets wat bijna vergeten is terug onder de aandacht!

 

Importeur van Servische Producten: 

 

     

autentieke producten door natuurlijke rijping

Go Good is gespecialiseerd in echte Servische streekproducten. Stuk voor stuk ambachtelijke producten waarvan de meeste op kleinschalige en duurzame wijze worden geproduceerd. Er is een breed en verrassend assortiment van culinaire olie, biologische fruitazijnen en noten- en zaden pasta’s en wijnen. De basisingredienten van de producten van Go Good groeien grotendeels in uitgestrekte, onvervuilde velden en bossen op de balkan. De zon zorgt voor natuurlijke rijping en de natuur voor een volle smaak. Het resultaat is gezonde lekkernijen in originele verpakkingen, die de oorsprong van de producten mooi weergeven.

Healthy lifestyle

Goede voeding versterkt je lichaam, bevordert je gezondheid en geeft energie. Het is daarom belangrijk een bewuste keuze te maken voor de juiste producten. Ongeraffineerde onbewerkte producten voegen toe wat je lichaam nodig heeft: vitaminen, mineralen, eiwitten, vezels, onverzadigde vetzuren en onverzadigde aminozuren. De laatste tijd wordt veel aandacht besteed aan natuurlijke ingredienten en verdiept Go Good zich in gezonde voeding. Dat is een goede zaak. Je eet en gebruikt dagelijks veel producten, die allemaal bij kunnen dragen aan je gezondheid. Voed je lichaam en geniet tegelijkertijd van de heerlijke smaken en geuren!

Maatschappelijk verantwoord

Go Good is begaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De cirkel waarbinnen wordt gezaaid, geoogst en geproduceerd is klein. Het eindproduct wordt afgeleverd met de inzet van plaatselijke arbeid. Go Good kijkt daarbij naar eerlijke winstdeling, zorg voor het milieu, naar gezondheid en welzijn voor de mens en naar locale omstandigheden.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »