header

Bourgondisch Limburg  

 

 

Rasechte Limburgers

 

Als een rasechte Limburger geniet Peter dagelijks van het prachtige Limburgse landschap, de bourgondische gastvrijheid, de vele Limburgse dialecten en de heerlijke streekgerechten. Limburgs dialect is de taal van zijn streek en absoluut ook de taal van zijn hart. In datzelfde Limburgse hart is een nog groter stuk gereserveerd voor de echte Limburgse streekproducten. Sinds 2006 werkt Peter met pure, ambachtelijke en eerlijke producten die op kleinschalige en duurzame wijze worden geproduceerd. Hij neemt je graag bij de hand en neemt je mee in de wereld van de echte Limburgse streekproducten. 

 

Bourgondisch pakket 

 

Persoonlijke service, pakketten op maat en heldere voorwaarden zijn heel belangrijk. Maak een goede sier bij vrienden, collega’s of familie en verras ze eens met een bourgondisch pakket gevuld met streekeigen producten. Zo kun jij samen met ons een stukje Limburg doorgeven zodat vele andere met ons mee kunnen genieten van ‘Wie lekker os Limburg is’!

 

     

streekproducten

Bourgondisch Limburg is gespecialiseerd in echte Limburgse streekproducten. Stuk voor stuk ambachtelijke producten waarvan de meeste op kleinschalige en duurzame wijze worden geproduceerd. Er is een breed en verrassend assortiment, van Knapkook tot Sjuumke trekke en van Ziep naat tot Aerbezesjem.

pakketten

Graag neemt Peter u mee in de wereld van de streekproducten en laat hij u zien dat streekproducten nog steeds heel erg van deze tijd zijn. Zoals u kunt zien in de webshop zijn er pakketten te verkrijgen voor jong en oud!!

aangenaam!  

Als echte ‘Limburgse’ Bourgondiër geniet Peter graag van al dat moois en lekkers dat Limburg te bieden heeft. Sinds 2006 is hij zich verder gaan verdiepen in de wereld van de Limburgse streekproducten. Uiteindelijk heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken en heeft hij Bourgondisch Limburg opgericht.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op zijn website!

 

 

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »