header

Buffalo Farm Twente


In het buitengebied gelegen tussen Denekamp, Lattrop en Tilligte ligt Buffalo Farm Twente. Hier worden naast koeien, waterbuffels gehouden. De waterbuffels en koeien worden hier gehouden voor hun melk. Momenteel zijn er 8 buffelmelkerijen in Nederland waarvan Buffalo Farm Twente er 1 van is. De koeien en waterbuffels lopen zomers buiten en u kunt deze bekijken vanaf het rustpunt. U kunt heerlijk in de schaduw onder de bomen genieten van een heerlijk kopje koffie/thee of een heerlijk waterbuffel ijsje.

 

verantwoord ondernemen

 

Het bedrijf kenmerkt zich door de extensieve veehouderij. De buffels lopen buiten op eigen landerijen. Daarnaast gaan zij ook verantwoord om met reststromen. Het afval wordt zoveel mogelijk gescheiden, restproducten uit de kaasmakerij en producten met verlopen houdbaarheidsdatum worden aan de varkens gevoerd. Ook bieden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek.

 

Italië in Twente


Gennaro is een echte Italiaanse vakman en maakt elke dag verse Buffelmozzarella. Hij is sinds 2012 werkzaam op ons bedrijf en in de loop der jaren hebben we onze producten uitgebreid. Enkele kazen welke we produceren zijn: buffelmozzarella, treccia di bufala, gerookte mozzarella, primosale (verse buffelkaas), ricotta, caciocavallo en scamorza.

Lees meer....

 

     

Assortiment Oliodiolivo

Buffelmozzarella

Mozzarella uit Twente? Het kan lekker wel! Van buffelmelk maak je natuurlijk mozzarella, en om dat écht goed te doen, haalden Alfons en Andra Italiaanse expertise in huis. 

Echt waanzinnig bijzonder is de gerookte buffelmozzarella – niet te verwarren met Scamorza, dat is gerookte en gedroogde mozzarella van zowel koe- als buffelmelk. De licht gerookte buffelmozzarella is niet gedroogd, maar vers. Hierdoor is de buitenkant wat steviger en heeft het die bijzondere gerookte smaak, maar is de binnenkant nog zacht en smeuïg.

Lees meer...

Oliodiolivo assortiment

Andere buffel producten

Laat u verrassen door andere mooie producten van de buffel. O.a. zeep, badzout, scrubzout en ossegalzeep.

 

In de winkel in Denekamp verkopen ze nog veel meer verrassende producten: buffelijs - buffeltruffels - buffelburgers - buffelgehakt - buffelsaucijzen - buffel rookvlees - buffel droge worstjes.

Assortiment Olijfolie Oliodiolivo

Rondleidingen

Rondleidingen en proeverijen zijn te boeken op afspraak (klik hier voor een impressie).

Ze bieden de volgende mogelijkheden:

1. Rondleiding met koffie/thee, cake en een proeverij van verschillende kazen € 8,00 per persoon
2. Rondleiding met koffie/thee, krentenwegge en een proeverij van verschillende kazen € 9,00 per persoon
3. Rondleiding met koffie/thee, gebak en een proeverij van verschillende kazen € 11,50 per persoon
4. Lunch met o.a. kaas van Buffalo farm Twente, rondleiding en nadien koffie € 17,50 per persoon. 

Minimale groepsgrote per rondleiding is 10 personen. 
Er bestaat een mogelijkheid dat groepen samengevoegd worden.

Deze prijzen zijn geldig van maandag t/m zaterdags. Voor meer informatie ga naar: www.buffalofarmtwente.nl. 

 

 

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »