Buffelmozzarella



Buffelmozzarella

Buffalo Farm Twente waar buffels en koeien opgroeien en gemolken worden. Onze melk? Die verwerken we in dagverse Mozzarella.

We begonnen in 2009 met 38 drachtige buffels en inmiddels hebben we een kudde buffels staan. Kalfjes van een paar weken tot buffels van 10 jaar oud. Naast onze buffels houden we ook Holstein koeien, voornamelijk roodbond. Deze hebben we gehouden na de bedrijfsovername van onze ouders. In 2011 zijn we begonnen met onze eerste buffelmelk te verwerken waarna we in 2012 hebben besloten dagverse Buffelmozzarella te maken.

Gennaro is een echte Italiaanse vakman en maakt elke dag verse Buffelmozzarella. Hij is sinds 2012 werkzaam op ons bedrijf en in de loop der jaren hebben we onze producten uitgebreid. Enkele kazen welke we produceren zijn:

Buffelmozzarella, Treccia di Bufala, Gerookte Mozzarella, Primosale (verse buffelkaas), Ricotta, Caciocavallo en Scamorza.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »