header

 

Bakkerij Olde Keizer by Frans  

Bakkerij Olde Keizer is een ambachtelijke bakkerij die de klant voorop stelt en altijd in het belang van de klanten denkt. Dit is dan ook de belangrijkste reden dat de klanten blijven terugkomen. De meeste klanten zijn opgegroeid met het brood van Olde Keizer en kopen het nu voor hun eigen kinderen, gezin of familie.

Na 20 jaar bakkerswinkels gehad te hebben in verschillende steden in Nederland, ging de echte ambacht toch wel weer kriebelen en wilden Frans en Pascalle zelf weer met de handen in het deeg staan. Januari 2015 is deze zoektocht gestart en in februari raakten ze, via het bakkers netwerk, in contact met Karel Olde Keizer. Hij was niet direct op zoek naar opvolging maar mocht het op zijn pad komen, stond hij er wel open voor.

Bakkerij Olde Keizer is al ruim 60 jaar een begrip in Oldenzaal en als "nieuwelingen" een mooie uitdaging om dit succes en de kwaliteit voort te zetten. Op maandag 31 augustus 2015 werd de droom van Pascalle en Frans werkelijkheid en zijn zij de nieuwe eigenaren van Bakkerij Olde Keizer by Frans. 

Olde Keizer by Frans, uw warme bakker


Bakkerij Olde Keizer is de enige warme bakker in Oldenzaal en omstreken. De bakkerij grenst aan de winkel waardoor je de heerlijke geuren van versgebakken brood ruikt zodra je de winkel binnen komt. Je proeft en ruikt de ambacht van vroeger en je kunt een kijkje nemen in de gezellige, gemoedelijke bakkerij van 'toen'.Met goud bekroonde krentenwegge

De krentenwegge van Frans is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud! Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Een Twents feestbrood dat wel langer dan een meter kan zijn. Het is niet alleen langer en breder dan een gewoon krentenbrood, maar ook rijker gevuld met krenten, rozijnen en speciale kruiden en specerijen die de typische smaak naar voren laten komen, waardoor de smaak voller en smeuïger wordt. Ook voor speciale gelegenheden zoals een jubileum of geboorte bakt Frans de heerlijkste krentenwegge.

Meer over de Krentenwegge

 Verzending krentenwegge in fraaie en stevige dozen

Is de winkel te ver uit de buurt? Frans en Pascalle kunnen de krentenwegge naar ieder willekeurig adres opsturen. Zij hebben zelfs speciale dozen ontwikkeld om de krentenwegge (heel of half) zo te verpakken dat verzending mogelijk is. Hierdoor is het ook leuk om cadeau te geven!

 

 

 

 

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »