header

 

Granum Food 

 

Pionier op het gebied van koudgeperste olie

Suncokret, "Zonnebloem", werd opgericht in het noord Servische dorp Hajdukovo in de late jaren 80. 

In die tijd was het bedrijf pionier op het gebied van koudgeperste olie en productie van gezonde, plantaardige voedingsmiddelen.

Het familiebedrijf Suncokret heeft de mooie lijn genaamd GranumFood opgezet.

Zij persen noten, pitten en zaden op mechanische wijze tot smaakvolle oliën en notenpasta’s, maar produceren ook biologische fruitazijnen.

Dit alles als resultaat van een lang bestaand streven naar gezondere voeding en een gezonder leven.

     

Biologisch

Als toegewijd vegetariër en sinds het midden van de jaren tachtig aanhanger van macrobiotische levenswijze, besloot eigenaar Ivan Perčić om twee decennia geleden ook biologische landbouw te beginnen. Vandaag de dag wordt hij gezien als de grondlegger van de biologische productie en verwerking in Servië.

Healthy lifestyle

Het oorspronkelijke idee van het creëren van voedselproducten met integriteit bleef ongewijzigd, ondanks de constante groei en de vele veranderingen. Als we integriteit bedoelen, bedoelen we zowel de kwaliteit van de grondstoffen als het productieproces. We zijn er vast van overtuigd dat grondstoffen van topkwaliteit, technologisch verwerkt om hun voedingswaarde niet te verstoren, producten garanderen die de menselijke gezondheid bevorderen. Speciale aandacht wordt besteed aan de smaak van het eindproduct, om even gezond en smakelijk te zijn

Glutenvrij en Veganistisch

Al hun producten zijn glutenvrij (gecertificeerd door CESNA), en veganistisch, behalve twee ( Naturela en Bar met cranberry ). Ze bevatten geen gehydrogeneerde vetten en ze worden geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen (additieven en conserveermiddelen). Biologische producten zijn gecertificeerd door het Franse certificeringsbureau Ecocert.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »