header

 

Vrtlari 

Vrtlari is een familiebedrijf al tientallen jaren bezig met het zorgvuldig cultiveren en bereiden van ambachtelijke groente- en fruitproducten. De familie is opgegroeid temidden van eigen fruitboomgaarden, groentetuinen en moestuinen. Zij beschouwen als belangrijkste ingrediënten van hun producten positieve energie, bewerking van een van de meest vruchtbare gronden in Europa, traditionele recepten zonder toevoegingen of conserveermiddelen en betrokkenheid van een jong en enthousiast team, dat groenten en fruit met aandacht en zorg verwerkt.

Mooie jams van regionale fruitsoorten, tomatensappen van zongerijpte tomaten en smaak zuivere spreads van op vuur geroosterde rode paprika.

     

Met goud bekroond

Het Vrtlari-bedrijf uit Mali Idjos won 12 gouden medailles op de Internationale Landbouwbeurs in Novi Sad, evenals de Quality Champions-prijs voor hun pruimenjam, kweepeer en walnotenlatko en tomaat- en selderijsap. De Champion Cup voor productkwaliteit

Puur natuur

Onze eersteklas groenten en fruit groeien onder strikte controle. In ons productieproces maken we er een punt van om geen pesticiden te gebruiken - we geloven dat vruchtbare grond en veel hard werk van nature gezonde producten opleveren.

Technologie en traditie

We zijn opgegroeid in onze kleine familietuin, samen met de groenten en fruit die we zorgvuldig hebben gecultiveerd en gebruikt om onze traditionele producten klaar te maken.
Vandaag, tien jaar later, hebben we een moderne productiefabriek ontwikkeld waarmee we nog meer van onze heerlijke jam, sappen en spreads kunnen produceren. Als jonge mensen willen we andere jongeren verzamelen rond het idee van gezond eten en gezond leven, en laten zien dat technologie en traditie hand in hand kunnen gaan. Het belangrijkste ingrediënt van al onze producten is de positieve energie van de meest vruchtbare velden in Europa, oude recepten die niet afhankelijk zijn van additieven of conserveringsmiddelen en het harde werk van jonge mensen die met veel liefde fruit en groenten verbouwen en verwerken. zorg.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »