header

Caatjes Lekkernijen

 

Gezien onze haastige maatschappij maakt Caatje uw leven graag wat gemakkelijker en Bourgondischer. Geniet van pure smaken zonder overbodige, onnatuurlijke toevoegingen. Caatje maakt zalige tapenades, gezonde spreads, kleurrijke, verrassende dips en bijzondere confituren, eventueel met een tic. Daarbij maakt zij zo veel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen (of andermans) tuin. Bij haar proeft u puur natuur!

 

 

met de tijd mee

 

Caatje maakt om de zoveel tijd weer iets nieuws. Zo is er onlangs een verrukkelijke gemberspread op de markt gekomen. Deze is zalig op een stukje goede oude kaas, maar past ook perfect bij sushi. Daarnaast is er sinds kort weer de blauwe bessen confituur met Limoncello. Lekker zoet, maar met een frisse nasmaak. Ook Caatjes Tapenade, de nieuwste (en de lekkerste), is een super tapenade gemaakt van courgettes uit eigen tuin, zongedroogde tomaatjes, beetje knoflook, veel walnoten en veel Parmegiano Reggiano, een heerlijke Italiaanse kaas. Deze smaakt het lekkerst op een simpel stokbroodje.

 

bekend van tv

 

Caatje is inmiddels ook bekend van tv. In 2018 deed zij mee met het tv programma De Nieuwe Lekkerbek. In 2015 zijn haar producten gebruikt bij Masterchef Holland 2015. De producten van Caatje zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels in o.a. Enschede, Assen en Denekamp. Daarnaast is Caatjes Lekkernijen te vinden op diverse streekmarkten in Overijssel. Elke 1e zaterdag van de maand op de Streekmarkt in Delden. Voor een volledig overzicht van alle markten gaat u naar www.caatjeslekkernijen.nlOnline kunt u de producten van Caatje altijd bestellen via onze webshop.

 

 

 

 

     

confituren

Voor de confituren gebruikt Caatje zoveel mogelijk (biologisch) fruit en zo min mogelijk suiker. Zo proeft u waar het om gaat; Puur Fruit! Om het geheel te binden gebruikt zij agar-agar. Dat is een bindmiddel op basis van rood zeewier en is super gezond. Doordat alle producten gepasteuriseerd zijn, zijn ze lang houdbaar. Echter na opening zijn ze beperkt houdbaar in de koelkast.

dips & spreads

Dit is geen jam, geen chutney of tapenade, maar een samenstelling van producten die prima op een toastje, een plakje cake of op een boterham passen. Tevens laten ze zich uitstekend combineren met vlees, diverse soorten kaas en groenten, worst of spek.

Een van de meest geliefde spreads is de pittige, maar toch zoete gemberspread. Gemaakt van verse gemberwortel, citroen- en sinaasappelsap en rasp.

 

 

tapenades

Ook voor de tapenades wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onbespoten groenten en kruiden uit eigen (of andermans) tuin. De tapenades zijn heerlijk op een toastje maar sommige kunt u ook combineren met vlees, wild of pasta.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »