header

Olives & More

 

We love olives!
 

 

Wij ontdekten heerlijke olijven in allerlei landen maar terug in Amsterdam, konden we ze nauwelijks vinden. Daarom importeren we ze nu zelf. 

Het begon allemaal met zeven houten vaten vol olijven in een bakkersbakfiets op een boerenmarkt in Amsterdam. Inmiddels verkopen we meer dan 15 soorten olijven. Naast olijven importeren we ook olijfolie, azijn, artisjokharten en andere producten die we zelf lekker vinden. En na jaren als chef in Michelin-keukens te hebben gewerkt, weet Brian als geen ander hoe je de lekkerste tapenades, pesto en antipasti van al die producten maakt.

 

Proeven?

 

Je vindt onze producten op verschillende streekmarkten en natuurlijk in onze winkel. Ook leveren we onze olijven en olijfolie aan (top)restaurants en speciaalzaken. Zo 'bottelen' we zowel voor restaurant Bord’eau (** Michelin, Amsterdam) en The Jane (** Michelin, Antwerpen) een exclusieve olijfolie. En we doen meer: in onze winkel organiseren we olijfolie proeverijen en kookt Brian elk seizoen een table d'hôte. 

 

Kom eens langs en proef het zelf! Kijk in de agenda waar je ons deze week kunt vinden (www.olivesandmore.nl)

Tot ziens!

Brian en Esther

 

     

Olie & Olijven

Voor onze producten zijn wij altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Wij importeren onze olijven en olijfolie uit zes verschillende landen, zoals Arbequina olijven en extra vergine olijfolie uit Catalonië (Spanje), de Bella di Cerignola en Peranzana olijven en extra vergine olijfolie uit Puglia en de Molise (Italië). Ook importeren we Cobrancosa- en Galega olijven van een kleine producent uit Portugal. En zijn wij met trots de Nederlandse importeurs van de Lucques en Picholine olijven van Coöperatie L'Oulibo uit de Languedoc in Frankrijk. 

Azijn & Kruiden

Naast olijven en extra vergine olijfolie importeren we andere producten die wij lekker vinden, zoals kruiden, tapenades en een heerlijke selectie wijn- en fruitazijnen van Huilerie Beaujolais. En er komt steeds meer lekkers bij!

Zelf proeven?

Je kunt alles in de winkel komen proeven. Ook zijn onze producten steeds meer te vinden in restaurants, delicatessenzaken en cocktailbars in Nederland en België. 

Iedere vrijdag maken wij verse pasta in de winkel van topkwaliteit Italiaanse biologische bloem. Super lekker (en makkelijk) met onze huisgemaakte pesto of wat goede olijfolie en Parmegiano. Elke vrijdag na 14.00 uur staat het klaar in de winkel. Op zaterdag ook te koop op de Zuidermarkt en Nieuwmarkt in Amsterdam.

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »