header

Olives & More

 

We love olives!
 

Brian en Esther ontdekten heerlijke olijven in allerlei landen maar terug in Amsterdam, konden zij ze nauwelijks vinden. Daarom importeren zij ze nu zelf. 

Het begon allemaal met zeven houten vaten vol olijven in een bakkersbakfiets op een boerenmarkt in Amsterdam. Inmiddels verkopen zij meer dan 15 soorten olijven. Naast olijven importeren ze ook olijfolie, azijn, artisjokharten en andere producten die ze zelf lekker vinden. En na jaren als chef in Michelin-keukens te hebben gewerkt, weet Brian als geen ander hoe je de lekkerste tapenades, pesto en antipasti van al die producten maakt.

 

Proeven?

 

Je vindt de producten van Olives & More op verschillende streekmarkten, in hun winkel in Amsterdam en online bij Regional Highlights. Ook levert Olives & More olijven en olijfolie aan (top)restaurants en speciaalzaken. Zo 'bottelen' ze zowel voor restaurant Bord’eau (Amsterdam) en The Jane (Antwerpen) een exclusieve olijfolie. En ze doen meer: in hun winkel organiseren ze olijfolie proeverijen en kookt Brian elk seizoen een table d'hôte. 

 

Kom eens langs en proef het zelf! Kijk in de agenda waar je Brian & Esther deze week kunt vinden (www.olivesandmore.nl).

 

     

Olie & Olijven

Voor hun producten zijn Brian & Esther altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Zij importeren olijven en olijfolie uit zes verschillende landen, zoals Arbequina olijven en extra vergine olijfolie uit Catalonië (Spanje), de Bella di Cerignola en Peranzana olijven en extra vergine olijfolie uit Puglia en de Molise (Italië). Ook importeren ze Cobrancosa- en Galega olijven van een kleine producent uit Portugal. En zijn zij met trots de Nederlandse importeurs van de Lucques en Picholine olijven van Coöperatie L'Oulibo uit de Languedoc in Frankrijk

Azijn & Kruiden

Naast olijven en extra vergine olijfolie importeren Brian & Esther andere producten die zij lekker vinden, zoals kruiden, tapenades en een heerlijke selectie wijn- en fruitazijnen van Huilerie Beaujolais. En er komt steeds meer lekkers bij!

Zelf proeven?

Je kunt alles in de winkel komen proeven. Ook zijn de producten van Olives & More steeds meer te vinden in restaurants, delicatessenzaken en cocktailbars in Nederland en België. 

Iedere vrijdag maken ze bij Olives & More verse pasta in de winkel van topkwaliteit Italiaanse biologische bloem. Super lekker (en makkelijk) met de huisgemaakte pesto of wat goede olijfolie en Parmegiano. Elke vrijdag na 14.00 uur staat het klaar in de winkel. Op zaterdag ook te koop op de Zuidermarkt en Nieuwmarkt in Amsterdam.

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »