Pinchos: witte tonijn - ansjovis

(Printversie)

 

Wil je ook eens lekkere tapas of pinchos maken met de producten van Regional Highlights?

Pinchos komen van oorsprong uit het noorden van Spanje en zijn broodtapas van vers gebakken stokbrood. Hiervan worden schuine dikke plakken gesneden en rijk belegd met bijzondere combinaties van ingrediënten van goede kwaliteit.

 

Pinchos met witte tonijn, ui en ansjovis:

6 stuks

 

Ingrediënten:

1 blikje witte tonijn in olie

1 kleine ui zeer fijn gesnipperd

Flinke lepel mayonaise

Beetje citroensap

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

6 Ansjovis filets

 

Bereiding:

Tonijn, gesnipperde ui, mayonaise, beetje citroensap en peper goed door elkaar mengen

Verdeel de salade over de sneetjes stokbrood

Garneer met een reepje ansjovis

 

Tip:

Er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk:

Pinchos met spinazie-ricotta omelet

Pinchos met gehaktballetjes in tomatensaus

Pinchos met salsa tumaca

Pinchos met creme van tonijn

 

Eet smakelijk!

Karin Breet

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »