SERVISCHE WIJNPROEVERIJ (6 FLESSEN)

Om ook u kennis te kunnen laten maken met deze bijzondere Servische wijnen, hebben we een selectie gemaakt van 6 unieke wijnen van de wijnhuizen Maurer, Botunjac en Temet. Actie: Gratis fles Maurer Furmint 2017

€ 101,75 € 88,00
INFORMATIE

Gratis fles Maurer Furmint 2017

Met een wijncultuur daterend uit de tijd van de Romeinen is Servië een van de oudste wijnregio’s van Europa. Er bevinden zich meerdere prachtige wijngebieden in het land, in het Centraal Servische gedeelte rondom West-Morava en Groot-Morava, in het oosten van het land langs de Timok rivier, in het zuiden rondom Nis en Zuid-Morava en in het noorden de streek Vojvodina met een aantal sub-regio’s. Deze gebieden beschikken over vruchtbare gronden die zich van oudsher uitstekend lenen voor de aanbouw van autochtone en internationale druivenrassen.
Om ook u kennis te kunnen laten maken met deze bijzondere Servische wijnen, hebben we een selectie gemaakt van 6 unieke wijnen van de wijnhuizen Maurer, Botunjac en Temet:

Temet      : Tri Morave White 2017
Temet      : Tri Morave Red 2017
Prokupac : Saint Graal Red 2017
Maurer    : Mezes Feher Orange 2016
Maurer    : Kadarka 1880 Red 2017
Maurer    : Furmint white 2017

Twee van de wijnen van Maurer zijn recent fraai in de publiciteit geweest. 

Onno Kleyn prijst de Oranje Mezes Meher 2016 aan in het Volkskrant Magazine van 15 februari 2019 "Fantastisch, maar niet goedkoop" 

Meneer Hamersma beveelt in het PS Magazine van het Parool de "Funky"  Furmint 2017 (wit) aan.

MEER INFORMATIE OVER DEZE SPECIALIST

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »