header

Italie Wandel- en Truffelreis naar Cabraldi, oktober 2016 

De beste manier om te ervaren hoe (h)eerlijk onze producten zijn is natuurlijk om ze te proeven en te ervaren! 

Wij hebben daartvoor een exclusieve reis naar Emilia Romagna gemaakt. We verbleven bij Andre en Carla de eigenaren van Cabraldi. Een lokatie midden in de natuur en omringt met nostalgische dorpjes. We hebben genoten van schitterende wandelingen, heerlijke maaltijden geserveerd in lokale restaurants, en zijn op pad geweest met een truffeljager, zowaar vonden we 2 truffels...

 

Met gepaste trots hierbij een impressie van de zeer reis en enkele recencies van onze gasten: (kijk voor meer recencies op Kiyoh):

 

"We maakten een hele mooie reis naar het noorden van Italië, een gebied met prachtig natuurschoon en eeuwenoude stadjes. Een weinig bezochte streek met steile bergen. Het was een combinatie van leuke uitstapjes, events, wandelen en heerlijk eten. En de locatie was perfect! Erwin en Nicole hadden veel aandacht voor hun medereizigers."

 

"Perfecte reis naar Italie met hen gemaakt. Was utstekend verzorgd op een prachtige lokatie. Uitstekende sfeer, goed eten etc."

 

"We maakten met hen een veelzijdige en goed georganiseerde reis naar een prima accommodatie op een prachtige plek in Italië. Goed voorbereide trips en wandelingen."

 

 

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »