Villa Marsi

een pareltje in Le Marche 

header

Villa Marsi prachtig gelegen in een bosrijke omgeving boven op een heuvel, omringd door het fascinerende landschap van Le Marche (de onontdekte parel aan de Adriatische Zee). Op 20 minuten afstand van de ommuurde, bruisende universiteits- en kunststad Urbino (op 485m hoogte). U vindt hier nog het ongerepte Italië, geen massa toerisme. 

Bij Villa Marsi boek je niet alleen een kamer met ontbijt. De fijnproever komt aan zijn trekken in het bijbehorende gezellige restaurant, waar door chefkok Sandor Marsi met verse en lokale producten heerlijke menu’s worden bereid. Bij mooi weer dineert u buiten in de romantische tuin bij het landhuis waardoor je meteen deel uitmaakt van het pure en authentieke Italië en de familie (Marsi). 

 

Het gastenverblijf is 10 jaar geleden gerenoveerd onder supervisie van een lokale architect, hierbij was het uitgangspunt veel natuurlijke materialen en mediterrane kleuren te gebruiken. Het gasten verblijf telt 11 kamers en een restaurant-relax ruimte met openhaard. Op het landgoed zijn 100 fruitbomen geplant zodat we jaarlijks een assortiment confituren kunnen maken om bij het ontbijt te serveren

Regional highlights en Villa Marsi delen de passie voor mooi en eerlijk eten. Wij stellen daarom gezamenlijk de mooiste recepten voor u samen. Wilt u de Italiaanse keuken naar Nederland halen? Laat u hier inspireren! 

 

     

Bed & Breakfast

U wordt welkom geheten door Christa en Sándor Marsi bij Villa Marsi 2.0. De villa is in 2010 geheel gerenoveerd. Deze B&B is prachtig gelegen in een bos waar truffel, wilde asperges en paddestoelen te vinden zijn. Je kunt hier genieten van de rust, het fenomenale uitzicht, de culinaire heerlijkheden, of zwemmen en wandelen. 
Meer informatie vindt u op www.villamarsi.nl

Culinair

Sándor is chefkok en heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt in verschillende restaurants. Nu laat hij zijn talenten tot uiting komen op zijn eigen B&B. In samenwerking met Regional Highlights brengen we de smaak uit Italië naar Nederland. Wij stellen de smakelijkste recepten samen met de mooiste producten.

Ontdek de recepten en producten hier

Arrangementen

Villa Marsi biedt een verscheidenheid aan arrangementen. Gaat u mee truffels zoeken of een kookworkshop volgen? Komt u tot rust tijdens een yoga les of doet u actief mee met een bootcamptraining? U kunt zelfs uw huwelijk vieren op deze bijzondere locatie. 

Meer informatie vindt u op www.villamarsi.nl

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »