header

 

Il Vero Gusto  

 

'Echt Italiaans = 100% Italiaans'

 

Bij Il Vero Gusto werken we met een klein enthousiast team aan de selectie en verkoop van Italiaanse producten en allerlei aan Italië georiënteerde accessoires. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat Il Vero Gusto voor meer dan alleen olijfolie staat. Door daadwerkelijk zelf te importeren en te proeven kennen wij de smaken. "Het is echt lekker!!". Wij onderscheiden ons door echte Italiaanse producten. Onder het motto ‘echt Italiaans = 100% Italiaans’. Smaak speelt hierin een belangrijke rol, dat proef je terug in elk product.

Nieuwsgierig? Neemt u dan ook een kijkje op onze website

 

     

olijfolie

Bij Il Vero Gusto willen we je graag voor al je toepassingen in de keuken de beste natuurlijke Italiaanse olijfolie bieden. Onze biologische olie komt van de olijfgaarden uit het Noordelijkste deel Italië, Veneto. Deze olijfolie is gemaakt en geplukt met kennis en plezier, maar bovenal met respect voor de natuur en Italië.

Goede olijfolie is een bijzonder product, en we zijn er trots op dat we onze vloeibare schat mogen importeren en delen met u.

balsamico

Van de traditionele balsamico en balsamico crème tot dressings en biologische balsamico. Laat u verrassen door de heerlijke Italiaanse smaken!

Farro 

Farro Triticum Dicoccum; deze oude graansoort wordt vaak gebruikt als vervanging van pasta of rijst. Het heeft een nootachtige smaak, vergelijkbaar met bruine rijst. Het wordt gezaaid in de heuvels in de Marche Monteciccardo op een hoogte van ongeveer 400-500 meter boven de zeespiegel, in percelen omgeven door bossen, waar de vervuiling is minimaal.

Het biologische verbouwen vereist geen extra machinale bewerking na het zaaien, hierdoor is het dan ook niet nodig om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »