header

Zeut

 

Over Linda

Linda heeft jarenlang gewerkt als patissier in verschillende hotels. In die tijd werd duidelijk dat zij maar één echte grote passie heeft: chocolade! En daar mag zij nu iedere minuut van de dag mee bezig zijn. Vanuit haar atelier in Borne produceert Linda op ambachtelijke wijze chocolade. Handgemaakte bonbons met ingrediënten uit de streek in combinatie met fair trade chocolade van hoogwaardige kwaliteit. Dit vormt samen een uniek product met passie! 

 

In de prijs gevallen

Linda is bekroond als de winnaar van de Startersprijs Midden Twente 2017. Dit heeft een nieuwe impuls aan het bedrijf gegeven. Linda is onder de nieuwe naam Zeut doorgegaan en de producten hebben een nieuw jasje gekregen. Met de prijs kon er een nieuwe chocolade machine worden aangeschaft die tot op de dag van vandaag overuren maakt. 

 

Samenwerkingen in de regio

Samenwerken, op z'n Twents, dat is wat Linda het leukste vindt dat er is. Samen prachtige producten maken met ondernemers uit de regio. Eén van deze ondernemers is Hof van Twente. Op het erf van Ilse in Bentelo worden druiven verwerkt tot Twente wijnen. Deze wijnen zijn inmiddels ook over de grens bekend en bekroond. De paden van Linda en Ilse kruisen en een succesvolle samenwerking volgt. Chocolade en rode wijn blijkt een perfecte smaakcombinatie. De rode wijngelei van Ilse en de chocolade van Linda komen samen in een prachtige bonbon. De bonbons komen in een glazen potje van Linda. Het kaartje dat erom heen zit wordt gemaakt op de zorgboerderij van Ilse. De cirkel is rond.

 

 

     

Altijd vers

Linda maakt haar bonbons iedere week vers. Ze houdt geen voorraad aan en levert altijd direct. En dat proef je! Ieder product is met zorg en aandacht eigenhandig gemaakt. 

samenwerken

Er wordt met verschillende partners uit de regio samengewerkt. In de bonbons vind je de wijngelei van het Hof van Twente, likeuren van Kalkwijck Distillers en de mosterd van Braakhekke. Allemaal op z'n Twents!

horeca & geschenken

Horeca wordt op maat bediend. Eigen toevoegingen van streekgebonden producten en vormen zijn mogelijk en maakt deze producten uniek. 

Of geef Zeut. Aan je beste vriendin, een zakenrelatie, lieve mensen die je dierbaar zijn. Gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap. 

Vanaf 1 kilo is maatwerk mogelijk. Ga voor meer info naar de website: www.zeut.nl

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »