header

Marina Colonna  

Het landgoed van Marina Colonna ligt vlakbij San Martino in Pensilis in de Molise, Italië. De olijfboomgaarden beslaan 55 hectare. Meer dan de helft van de boomgaarden van het landgoed is biologisch gecertificeerd. Er zijn historische, lokale variëteiten en andere experimentele soorten olijf, samen meer dan 15 cultivars.

 

De olijfgaarden worden behandeld met behulp van natuurlijke meststoffen en compost die op het landgoed wordt geproduceerd. Marina is vooruitstrevend in het ontwikkelen van duurzame landbouw.

 

 

     

Olijven

Groene en paarse selectie van de olijf Termite di Bitetto van de olijfgaard van Marina Colonna in de Molise, Italië. De groene olijf is eerder geplukt dan de paarse olijf. 

Olijfolie

Colonna Molise DOP (Protected Denomination of Origin) is het paradepaardje van het Colonna Estate. De blend bestaat uit 80% Leccino en Gentile di Larino en 20% Rosciola-variëteit olijven afkomstig van het landgoed van Marina. De smaak is zacht maar complex met tonen van artisjok en verse kruiden. Het bittertje en pepertje zijn mooi in balans. 

Daarnaast produceren zij verrassende olijfolie met de smaak van citroen, basilicum of chilipeper. 

Balsamico 

Heerlijke Balsamico azijn uit de Modena in Italië. Gerijpt in eikenhouten vaten voor 5 jaar. De azijn heeft een mooie balans tussen zoet en zuur. Onmisbaar.30% Lambrusco Salamino, 70% Trebbiano di Spagna - biologisch gecertificeerd. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »