header

Heerlijk uit de Streek  

 - In verband met persoonlijke omstandigheden zijn de producten tijdelijk niet leverbaar -

 

Even voorstellen

Ik ben Bianca. In 2012 heb ik samen met mijn man het huisje gekocht van mijn grootouders. Pal aan de dijk, langs de IJssel. Als kind heb ik hier genoten van alle bak- en kookkunsten van mijn omaatje. Altijd stond er wel iets te pruttelen of werd er e.e.a. ingemaakt. En opa? Die was altijd te vinden tussen de koeien, konijnen of op het bouwland.

Met deze achtergrond, het buiten wonen, de beesten, het bouwlandje en het bewust willen omgaan met streekproducten ben ik februari 2018 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn logo? Is mijn huisje!

Ik maak en ontwikkel lokaal en ambachtelijk streekproducten voor Overijssel & Gelderland in samenwerking met de boeren, molens en met lokale grondstoffen of een knipoog daartoe. Het logo? Is mijn huis! De samenwerkingen? Terug te lezen op elk product. 

Waarom? Om onze streek, onze boeren, en bedrijven in de spotlights te zetten en u een (h)eerlijk product aan te kunnen bieden! Allemaal gemaakt met de grootste zorg en conform de richtlijnen en voedingseisen.

 

     

 Onze Food Truck

Onze oude vertrouwde caravan ( een Avento uit 1983) is van binnen en buiten door ons zelf omgebouwd als foodtruck. Vanuit deze caravan bakken we met veel passie streekgerelateerde producten waaronder voornamelijk pannenkoeken.

Hierbij combineren we zoveel mogelijk lokale producten uit Kampen, Zwolle & omstreken.
Waarom? Omdat wij trots zijn op onze boeren en onze eigen streek graag aan u laten proeven!

Vindt u het leuk als we bij u komen staan bakken op een kleinschalig evenement of tijdens een besloten feestje? Neem dan gerust contact op.
Onze truck voldoet aan alle regels van de NVWA & evenementenbureaus. 

 

 

Bewust met streekproducten

 

Nederland biedt zoveel mooie producten van eigen bodem en zoveel geweldige ondernemers met eigen boerderij, winkel of instelling dat ik het als uitdaging zie om deze producten met elkaar te combineren tot één heerlijk product wat voor u in de winkels klaarligt. Op de achterzijde van elk product zal de samenwerking te vinden zijn.

Lokale ondernemers

 

Deze lijn wordt gemaakt in samenwerking met, of met een knipoog naar andere, lokale ondernemers. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld de de havervlokken van molen De Lelie in Ommen, biologische kruiden van boerderij De Huppe uit Zwolle en kersen van fruittuin Verbeek.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »