header

SIVARIS  

 

Bij SIVARIS is men veel meer dan een rijst retailer; ze produceren hun eigen huis gekweekte rijst. Het bedrijf is gelegen in Valencia, bekend om het cultiveren van rijst sinds de XII eeuw. SIVARIS is een familiebedrijf, dat al generaties lang rijst verbouwt. De grootouders van hun grootouders deden het al en men is er nu nog steeds trots op om hiermee verder te gaan. Ze voeren ze het hele proces uit: van zaad naar het pakket. Deze rijst is van uitzonderlijke kwaliteit, waardoor ze door geselecteerde detailhandelaars en leveranciers van de beste restaurants worden gekozen.

 

 

natuurpark Albufera

 

Dankzij de gelukkige geografische ligging van de velden, wordt de rijst verbouwd in Valencia's Natuurpark Albufera. Het doel is om de beste rijst te cultiveren in deze unieke omgeving met streng respect voor het milieu. Hiervoor gebruiken ze veel van de traditionele methodes die hun voorouders voor ze hebben gebruikt. De SIVARIS waarden zijn kwaliteit, traditie, design, innovatie en liefde voor het milieu.

 

unieke verpakking

 

Sinds 2006 heeft SIVARIS belangrijke nationale en internationale awards gewonnen vanwege hun originele verpakking en verrassende presentatie.  

 

     

De producten

Van lange tot korte rijst, van zwarte tot witte rijst, van Spaanse tot Japanse rijst. Het assortiment is verrassend divers!

 

Natuurpark Albufera 

Dankzij de gelukkige geografische ligging van de velden, wordt de rijst verbouwd in Valencia's Natuurpark Albufera.

 

Recepten

Zelf de prachtige producten van SIVARIS ontdekken? Binnenkort vindt u hier de mooiste recepten!

 

 

ONZE PRODUCTEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »